Gråhø (illustrasjon)
Tevelliveien tomt H29, 7530 MERÅKER

Hytte Gråhø med 3 soverom på lett skrånet tomt i Tevellia med god utsikt mot sør og vest.

Pris

kr 3 235 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    64 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Tevelliveien tomt H29
7530 MERÅKER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Prisen kr 3.235.000,- inkluderer tomt kr 590.000,- tomtekjøp inngås direkte med Meråker Brug. Det er også inkludert grunnarbeid og betong stipulert til kr 300.000,-.

Om boligen

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte. På sone 64 kvadratmeter har den hele tre soverom med 6 sengeplasser som standard, kombinert kjøkken- og stueløsning, bad, entrè. I tillegg inneholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner.
Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Innhold

1. etasje:
3 soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken og bod.

Hytten leveres som- ferdig oppført hytte, på tomt H29.
Overflater og utstyr i hht. leveransebeskrivelser/romskjema.

Det er kalkulert med kjøkken fra Sigdal kr 80.000,-.

Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten.

Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr. 590.000,- tomtekjøp inngås direkte med Meråker Brug. Grunnarbeid, betongplate og byggestrøm er inkludert, og er stipulert til kr. 300.000,-

Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

I Meråker kommune, i Teveldalen og helt inn mot svenskegrensen, ligger Skifertoppen Hyttegrend. Lunt og fredelig, men likevel med alle ønskelige fasiliteter i umiddelbar nærhet. Gjennom dalen renner elva Tevla, med fossefallet Brudesløret, og fiskevannene som glitrer som perler på en snor. Fantastisk turterreng i alle himmelretninger, i sør Sylan med alle sine turisthytter både på norsk og svensk side.
Er du av dem som foretrekker alpinsport eller snøscooterkjøring, er utgangspunktet Storlien, bare 7-8 km unna. Der finner du også nærbutikken, Coop Ekstra Storlien og Eurocash. Bare en times kjøring unna finner du Åre hvor du finner alpinanlegg, golfbane, mange butikker og restauranter.

Rypetoppen Adventurepark, er det nyeste tilskuddet på aktivitetsfronten i Teveldalen. Her finner du en fantastisk flott klatrepark som har løyper tilpasset alle!

I Teveldalen er det mange muligheter til både jakt og fiske. Jaktkort kan man få ved henvendelse til Meråker Kommune eller Meråker Brug. Her finnes også god oversikt over terreng og overnatting. Det samme gjelder for fiske.

www.opplevtevellia.no

Parkering

På egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim