Raudfjellet. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Blåbærbakken tomt 7, 7530 MERÅKER

Fagerlia, Utsiktstomt i Fagerlia, Meråker. Perfekt for alpin, langrenn og turer i fjellet.

Pris

kr 2 995 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    65 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Blåbærbakken tomt 7
7530 MERÅKER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

I Fagerlia kan hyttedrømmen bli virkelighet. På tomt nummer 7 i Blåbærbakken hyttefelt kan du få ferdig innflyttingsklar hytte av modellen Raudfjellet inkludert tomten til kr. 2.995.000,-.
Det er også mulig å kjøpe tomten uten hytte, og den vil da koste kr. 980.000,-. Kjøp av tomt forutsetter at tomten bebygges med hytte fra BoligPartner.

Vi ser på Raudfjellet som et bra alternativ til denne tomten, men passer ikke Raudfjellet dine behov eller økonomiske rammer, ser vi gjerne på alternativer og finner den beste løsningen sammen med deg.

Kunne du tenkte deg en annen tomt i Fagerlia? Ta en titt i hyttekatalogen vår eller på våre nettsider for å finne din drømmehytte. Vi hjelper deg gjerne med å bygge din hytte i Fagerlia.


Om boligen

Raudfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design. Her er det lagt vekt på smarte løsninger som sikrer plass til hele familien i denne 65 kvadratmeter store hytta. Hytta består av både 3 soverom, bad/vaskerom samt en veldig hyggelig kjøkken- og stueløsning. Hytta har også en praktisk, utvendig bod - perfekt for den aktive familien. Raudfjellet har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg god kontakt med naturen utenfor.

Innhold

Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger, elektrikerleveranse og kjøkken, iht. leveransebeskrivelser/romskjema.

Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med plassering av hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer tomt,-. og betongplate med rør og el.- oppstikk. Opparbeiding og tilpassing av råtomten er med i prisen, og kalkulert til kr. 270.000,- (dette er et estimat).
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Overflater:
Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Himling skygge skrå, 14x145 på vegger. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang, bad/vask/wc. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Kjøkken:
Det er inkludert kjøkken fra Sigdal.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask/WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad/WC/vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted- Schiedel Sirius 1 peisovn med glass i front. Svartlakkert stålpipe.
Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.skrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
3 soverom, bad/vaskerom, kjøkken, stue, bod

Beliggenhet

Vidsynt utsiktstomt på hele 1350 kvm. som ligger sør-vest vendt, med lang solgang. Tomten ligger i Blåbærbakken- Fagerlia hyttegrend i Meråker kommune. Her kan alle årets sesonger nytes for hele familien. Ideelt utgangspunkt for alpin, langrenn, sykkel, turer i fjellet, jakt og fiske. Også kort veg til Sverige.

Parkering

Parkering på egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim