Prosjektert Midthø  (illustrasjon) bygges med torvtak og karakter-detaljer som framhever tradisjonelt handtverk. Andre hyttemodeller kan velges
Fagerlia- Blåbærbakken tomt 7, 7530 MERÅKER

Fagerlia i Meråker - Byggeklar hyttetomt med gangavstand til Alpinbakke, langrennsløyper og turterreng.

Pris

kr 4 185 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Fagerlia- Blåbærbakken tomt 7
7530 MERÅKER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

I Fagerlia kan hyttedrømmen bli virkelighet. På tomt nummer 7 i Blåbærbakken hyttefelt kan du få ferdig innflyttingsklar hytte av modellen Midthø inkludert tomten til kr. 4.185.000,-.
Det er også mulig å kjøpe tomten uten hytte, og den vil da koste kr. 980.000,-. Kjøp av tomt forutsetter at tomten bebygges med hytte fra BoligPartner.

Vi ser på Midthø som et godt alternativ til denne tomten, men passer ikke Midthø dine behov eller økonomiske rammer, ser vi gjerne på alternativer og finner den beste løsningen sammen med deg.

Kunne du tenkte deg en annen tomt i Fagerlia? Ta en titt i hyttekatalogen vår eller på våre nettsider for å finne din drømmehytte. Vi hjelper deg gjerne med å bygge din hytte i Fagerlia.

Om boligen

Midthø har et totalt bruksareal på 91 kvadratmeter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 980.000,- Betongplate med oppstikk av rør og el. er også inkludert i prisen. Opparbeiding av tomten er stipulert til kr. 270.000,- Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

Vi kan også oppføre andre hyttemodeller om ønskelig, se vår hjemmeside www.boligpartner.no

Innhold

Ønsker du en annen hyttemodell fra Boligpartner, så er det mulig, innen reguleringsbestemmelsene.

Se utstillingshytten på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta.

Se vår hjemmeside https://boligpartner.no/hytteStandard

OVERFLATER
3-stavs eikeparkett på stue/kjøkken, soverom, innvendig bod uten bereder, hems og tv-stue, furupanel på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne hytten. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen. Alternative kjøkken kan leveres. Det er inkludert et komplett Sigdal kjøkken, verdi 84.000,-


BAD
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjdør i dusjnisje og vegghengt WC. Gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Flis på vegg og gulv.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

FASADER
Fasader leveres med grunning pluss et mellomstrøk maling på trepanel i henhold til salgstegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Beliggenhet

Vidsynt utsikts-tomt på hele 1350 m2 som ligger sør-vest vendt, med lang solgang. Tomten ligger i Blåbærbakken, Fagerlia hyttegrend i Meråker kommune. Her kan alle årets sesonger nytes for hele familien. Ideelt utgangspunkt for alpint, langrenn, sykkel, jakt og fiske, turer i fjellet. Også kort vei til Sverige.

Parkering

Parkering på egen tomt. Mulighet for oppføring av egen garasje.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim