Flott familiehytte på stor solrik tomt. Alpin ski-in-ski-out og langrenn løypenett.

Fagerlia- Blåbærbakken tomt 7, 7530 MERÅKER

Pris

kr 4 130 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 130 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Last ned

El Kampanje T Om 30 04 19

Eksterne lenker

Se VR-visning av Midthø Les mer om Midthø Se mer av Fagerlia

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm

Beliggenhet

Vidsynt utsikts-tomt på hele 1350 m2 som ligger sør-vest vendt, med lang solgang. Tomten ligger i Blåbærbakken, Fagerlia hyttegrend i Meråker kommune. Her kan alle årets sesonger nytes for hele familien. Ideelt utgangspunkt for alpint, langrenn, sykkel, jakt og fiske, turer i fjellet. Også kort vei til Sverige.

Beskrivelse av boligen

Midthø har et totalt bruksareal på 91 kvadratmeter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 980.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 100,000,- før klarert massebalanse.. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

Vi kan også oppføre annen hyttemodell om ønskelig, se vår hjemmeside www.boligpartner.no

Innhold

Ønsker du en annen hyttemodell fra Boligpartner, så er det mulig, innen reguleringsbestemmelsene.

Se utstillingshytten på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta.

Se vår hjemmeside https://boligpartner.no/hytteParkeringsforhold

Parkering på egen tomt. Mulighet for oppføring av egen garasje.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Fagerlia- Blåbærbakken tomt 7, 7530 MERÅKER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim