Kampanje på Farmen-hytta - Flott familiehytte på stor solrik tomt. Alpin ski-in-ski-out og langrenn løypenett.

Fagerlia- Blåbærbakken tomt 7, 7530 MERÅKER

Pris

kr 4 130 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 130 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Last ned

El Kampanje T Om 30 04 19

Eksterne lenker

Se VR-visning av Midthø Les mer om Midthø Se mer av Fagerlia

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm

Beliggenhet

Stor utsikts-tomt på hele 1350 m2 som ligger sør-vest vendt, med lang solgang. Tomten ligger i Blåbærbakken, Fagerlia hyttegrend i Meråker kommune. Her kan alle årets sesonger nytes for hele familien. Ideelt utgangspunkt for alpint, langrenn, sykkel, jakt og fiske, turer i fjellet. Også kort vei til Sverige.

Beskrivelse av boligen

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 980.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 100,000,- før klarert massebalanse.. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

Vi kan også oppføre annen hyttemodell om ønskelig, se vår hjemmeside www.boligpartner.no

Standard

OVERFLATER
3-stavs eikeparkett på stue/kjøkken, soverom, innvendig bod uten bereder, hems og tv-stue, furupanel på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne hytten. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen. Alternative kjøkken kan leveres. Det er inkludert et komplett Sigdal kjøkken, verdi 84.000,-


BAD
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjdør i dusjnisje og vegghengt WC. Gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Flis på vegg og gulv.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

FASADER
Fasader leveres med grunning pluss et mellomstrøk maling på trepanel i henhold til salgstegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Innhold

KAMPANJE t.om. 30.04.19!
Kjøper du hytte hos oss nå, gir vi deg ekstra lys- og varmeprodukter til en verdi av hele 60.000 kroner med på kjøpet! Ønsker du en annen hyttemodell fra Boligpartner, så er det mulig, innen reguleringsbestemmelsene.

Se utstillingshytten på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Gratis billetter til årets hyttemesse 25-28 april til de som henvender seg til meg- slå to fluer i en smekk.

Se vår hjemmeside https://boligpartner.no/hytteParkeringsforhold

Parkering på egen tomt. Mulighet for oppføring av egen garasje.

Fagerlia- Blåbærbakken tomt 7, 7530 MERÅKER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim