Saxeborgvegen 2, viser hvordan enhetene blir plassert på tomten.
Saxeborgvegen 2, 7562 HUNDHAMAREN

SOLGT! Under oppføring. Familiebolig med 2 stuer og garasje - Sol store deler av dagen - Nærhet til sjøen. BRA 147

 • Boligtype
  Prosjekt Leilighet
 • Bruksareal (BRA)
  147 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Antatt ferdigstillelse 4.kvartal 2021
Fremdrift
Rammetillatelse fra Malvik Kommune er gitt.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 1 147 m2 3 Solgt
Prosjekt
BRA 147 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Leilighet 2 147 m2 3 Solgt
Leilighet
BRA 147 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Saxeborgvegen 2
7562 HUNDHAMAREN

Loading map...

Om prosjektet

Velkommen til Saxeborgvegen 2.

Bygging igangsatt og innflytningsklar i Q4, 2021.

BoligPartner har gleden av å presentere to halvparter i en vertikaldelt tomannsbolig med en attraktiv, solrik og sjønær beliggenhet på Saksvik. Rammesøknad til Malvik kommune er godkjent.

Dette er en bolig for deg som vil bo nært fjorden og ha en fin nærhet til marka, men samtidig ha en enkel tilkomst til Trondheim sentrum. Tomta ligger meget fint til i et rolig og familievennlig boligfelt like ved Trondheimsfjorden. Det ligger blant annet et helsesenter med fastlege og fysioterapi, restaurant, dagligvarebutikk med post-i-butikk og frisør i umiddelbar nærhet.

Gunstige betalingsbetingelser! Kun 10% innbetaling ved byggestart - betal resten når du flytter inn. Det betyr at du slipper et kostbart byggelån i byggeprosessen og du kan enkelt planlegge salg av egen bolig.

Det er laget en tilvalgsbrosjyre som du finner i kolonnen til høyre i denne annonsen.

Innhold

"BoligPartner Spesial" er fra BoligPartners serie med smarte flermannsboliger.

Dette er en vertikaldelt tomannsbolig som inneholder to enheter og er tilpasset flat tomt. Tomannsboligens uttrykk er moderne med til dels store vindusflater på kjøkken og stue, og et klassisk pulttak som smelter fint inn i den øvrige bebyggelsen i området.

Halvpartene har inngangsparti fra første etasje og går over to plan. Hver enhet har et totalt bruksareal på 147 m2 og inneholder i første etasje en entrè med et praktisk wc-rom og en stor åpen stue-kjøkken-løsning på totalt 39 m2 der kjøkkenet samtidig ligger litt for seg selv.
Fra stuen har man utgang til en markterrasse og et flott uteområde som ligger skjermet fra vegen. I tilknytning til garasjen finner man en praktisk sportsbod for optimal lagring av f.eks. barnevogner, tur- og sportsutstyr.

Trappen opp til andre etasje leder til tre soverom av god størrelse, et romslig bad, et praktisk vaskerom og en hyggelig loftstue.

Med sitt romslige allrom i hovedetasjen og hele tre soverom og loftstue i 2.etg. er dette en bolig som passer ypperlig til deg som setter pris på praktiske løsninger både i dag og for morgendagen.

Standard

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Sigdal. Demping på skuffer. Muligheter for valg av blant annet fronter og benkeplater. ( Frist for endring av kjøkken er ila Juni 2021 ) Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektkonsulent.

Bad
Bad/vask 2.etg leveres med servant, 100 cm innredning - Element small 100 grå matt med speil og lys. Dusjdører er 90 cm i herdet glass med sving. Dusjgarnityr og dusjtermostat. Hvitt vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse.

Vaskerom
På vaskerommet er det forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. 200 liters varmtvannsbereder og skyllekar følger med.

Vegger, tak og gulv
Vegger i stue/kjøkken, entrè, wc, soverom, gang og loftstue leveres med gips, ferdig sparklet og malt i hvit.
Vegger i sportsbod leveres med ubehandlet sponplate.
Vegger på bad leveres med flis, type Revigres Branco Mate 30 x 60 cm og vegger på vaskerom leveres med baderomsplater Legato 110s.
Himlinger i alle rom leveres med gips, ferdig sparklet og malt i hvit, untatt sportsbod og garasje.
Gulv på bad/vask leveres med flis, type Revigres Dual Grafite 30 x 60 cm, 5 x 5 cm mosaikk i dusjssone.
Gulv i entré-sonen leveres med flis, type Revigres Dual Grafite fliser, 30 x 60 cm.
Gulv i stue/kjøkken, soverom, wc gang og loftstue leveres parkett, type Kährs Abetone hvit, 3-stavs parkett. Eventuelt kundevalg i tilvalgsskjema uten priskonsekvens bytte til laminat, type Berry Alloc, Original elegant eik natur, 1-stavs laminat.
Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

I sportsbod er det åpen uisolert himling, ubehandlede sponplater på vegger og betong gulv.

Dører og vinduer
Inngangsdører til boligene leveres hvite med glass med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med mulighet for å låse innvendig. Innvendige dører leveres som hvite slett-speils type Visjon 1, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Plattinger
Plattinger/markterrasse bygges av impregnert treverk.

Det kan gjøres endringer og tilvalg i boligen, blant det du kan forandre eller legge til er:
-Kjøkkeninnredning
-Baderomsinnredning
-Fliser
-Parkett
-Peis
-Farger/Plater på vegger
-Elektro-leveranse

Utvendig fasade er ikke mulig å endre, dette inkluderer også vinduer

For endringer av flis/gulv, er frist ila Mai 2021.
Endring av kjøkken og baderomsmøbler er frist ila Juni 2021

Beliggenhet

Tomannsboligene ligger sentralt og hyggelig til på Saksvik i Malvik. Her bor du tilbaketrukket fra byens larm og du har meget gode solforhold.
Hundhammeren har enkel tilkomst til nye E6 med enkel adkomst til og fra Trondheim sentrum med en ca. 15 minutters kjøretur, samt ca. 20 minutters kjøretur til Stjørdal.
Bussholdeplass ligger kun 3-5 minutters gange fra tomta hvor det er gode bussforbindelser med avganger i rushtiden opptil 4 ganger i timen og 2 ganger i timen ellers gjennom dagen.
Solregn familiebarnehage ligger kun 20 meter fra boligen, og 150 meter til Mumitrollet familiebarnehage.


Det er flere tur- og naturmuligheter i Malvikmarka som kan by på turstier sommer som vinter. Det er oppkjørte lysløyper langs Stavsjøen og Hestsjøen er kun en sykkeltur unna med både bade- og fiskemuligheter. Et kort stykke unna tomtene finner man fjorden og det er mange fine badeplasser i nærområdet, blant annet i Stasjonsfjæra, Vikhammerløkka, Storsand Camping og på Midstandtangen som også har et nytt friluftsområde.

Byggemåte

Boligene bygges etter byggeteknisk forskrift - TEK17 og ferdigstilles i henhold til NS 3427, normal standard. Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som visuell kvalitet, universell utforming, sikkerhet mot naturpåkjenning, uteareal, ytre miljø, konstruksjonssikkerhet, sikkerhet ved brann, planløsning, miljø, helse og energi. For ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises til vedlagte leveransebeskrivelse datert 06.12.2019.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad, vaskerom og entré.
Peisovn av type Sirius 1 fra Schiedel.

Adkomst

Følg E6 nordover ut av Trondheim og ta av mot Vikhammer etter Grilstadtunellen. Kjør videre langs gamle E6/Malvikvegen. Etter "sentrum" på Hundhammeren tar du til venstre ned Saxe Viks veg og deretter høyre til Saxeborgvegen, der tomta er den første på venstre side.

Parkering

Gode parkeringsforhold i egen medfølgende garasje. Gjesteparkering på tomten.

Kjøpsbetingelser

Gunstige betalingsbetingelser! Kun 10% innbetaling ved byggestart - betal resten når du flytter inn! Det betyr at du slipper et kostbart byggelån i byggeprosessen og du kan enkelt planlegge salg av egen bolig.

Diverse

Sameiet
Sameiet står fritt til å engasjere forretningsførere. BoligPartner har utarbeidet vedtekter.

I eierseksjonssameier blir kjøper eier av en sameieandel i eiendommen og får enerett til bruk av sin eierseksjon med eget seksjonsnummer i bygget. Kjøper du en eierseksjon i et eierseksjonssameiet, reguleres eierforholdet av lov om eierseksjoner samt vedtekter og husordensregler i sameiet. Vanligvis kan du kjøpe, selge, leie ut og belåne boligen helt fritt. Vedtektene kan inneholde rådighetsbegrensninger.

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter. Dokumentene vil være tilgjengelig hos prosjektkonsulent. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim