Hundhammeren – Ny, moderne enebolig med nydelig beliggenhet ved sjøen – 3/4 soverom, 2 bad, 2 stuer

Johan Ellingsens veg 9, 7562 HUNDHAMAREN

Pris fra

kr 7 300 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Bruksareal (BRA) 132 m2
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Last ned

Naboprofil

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

BoligPartner har gleden av å presentere en moderne enebolig med en hyggelig og sjønær beliggenhet på Hundhammeren. Fra før av er vi igang med bygging av en tomannsbolig på nabotomten.

Dette er en enebolig for deg som vil bo nært fjorden og ha en fin nærhet til marka, men samtidig ha en enkel tilkomst til Trondheim sentrum. Tomtene ligger meget fint til i et rolig boligfelt ved Trondheimsfjorden. Tomtene ligger mellom Malvikvegen (gamle E6) og jernbanen nede mot fjorden. Det ligger blant annet et helsesenter med fastlege og fysioterapi, restaurant, dagligvarebutikk med post-i-butikk og frisør innenfor en radius på 600 meter fra tomtene.

Gunstige betalingsbetingelser! Kun 10% forskudd - betal resten når du flytter inn. Det betyr at du slipper et kostbart byggelån i byggeprosessen og du kan enkelt planlegge salg av egen bolig.

Beliggenhet

Eneboligen ligger sentralt og hyggelig til på Hundhammeren i Malvik. Her bor du tilbaketrukket fra byens larm og du har meget gode solforhold. Hundhammeren har enkel tilkomst til nye E6 med enkel adkomst til og fra Trondheim sentrum med en ca. 15 minutters kjøretur, samt ca. 20 minutters kjøretur til Stjørdal. Bussholdeplass ligger kun 3-5 minutters gange fra tomtene hvor det er gode bussforbindelser med avganger i rushtiden opptil 4 ganger i timen og 2 ganger i timen ellers gjennom dagen. Det er togforbindelse til Trondheim og Værnes på Vikhammer.

Det er flere tur- og naturmuligheter i Malvikmarka som kan by på turstier sommer som vinter. Det er oppkjørte lysløyper langs Stavsjøen og Hestsjøen er kun en sykkeltur unna med både bade- og fiskemuligheter. Kun noen meter unna tomtene finner man fjorden og det er mange fine badeplasser i nærområdet, blant annet i Stasjonsfjæra, Vikhammerløkka, Storsand Camping og på Midstandtangen som også har et nytt friluftsområde.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Følg E6 nordover ut av Trondheim og ta av mot Vikhammer etter Grilstadtunellen. Kjør videre langs gamle E6/Malvikvegen. Etter Bunnpris på Hundhammeren tar du andre vei til venstre ned Sakslundvegen. Ta så til høyre der veien deler seg og andre vei ned til venstre. Tomtene ligger på hver sin side av den asfalterte snuhammeren.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.
2 stk parkeringsplasser.

Diverse

USOLGTE ENHETER:
Selger forbeholder seg retten til å endre priser og salgsbetingelser på usolgte boliger, beholde boliger og leie ut usolgte boliger.

Beskrivelse

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Norema med hvite slette fronter, type Aspekt. Demping på skuffer. Muligheter for valg av blant annet fronter og benkeplater. Hvitevarer er inkludert. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger.

Baderom
Bad/vask 1.etg leveres med 60 cm innredning, hvit heldekkende servant og hvite høyglans fronter, samt speil med lys over. Dusjdører er 90 cm i herdet glass med sving. Dusjgarnityr og dusjtermostat. Hvitt vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad/vask 2.etg leveres med 120 cm innredning, hvit heldekkende servant og hvite høyglans fronter, samt speil med lys over. Dusjdør i herdet glass. Dusjgarnityr og dusjtermostat. Hvitt vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Vannfordelerskap.

Vegger, tak og gulv
Vegger i stue/kjøkken, entrè, soverom, gang og tv-stue leveres med gips, ferdig sparklet og malt hvit.
Vegger i bod leveres med ubehandlet gipsplate.
Vegger i sportsbod leveres med ubehandlet sponplate.
Vegger på bad/vask leveres med flis, type Revigres Branco Mate 30 x 60 cm.

Gulv på bad/vask leveres med flis, type Revigres Dual Grafite 30 x 60 cm, 5 x 5 cm mosaikk i dusjssone.
Gulv i entré-sonen leveres med flis, type Revigres Dual Grafite fliser, 30 x 60 cm.
Gulv i stue/kjøkken, bod under trapp, soverom, gang og tv-stue leveres med parkett, type Kährs Abetone hvit, 3-stavs parkett. Eventuelt kundevalg i tilvalgsskjema uten priskonsekvens bytte til laminat, type Berry Alloc, Original elegant eik natur, 1-stavs laminat.
Gulv i bod 2.etg leveres med våtromsbelegg med oppbrett. 200 liters varmtvannsbereder.
Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Himlinger i alle rom leveres med gips, ferdig sparklet og malt hvit, unntatt bod og bod under trapp hvor det leveres ubehandlet gipsplate.

I sportsbod er det åpen uisolert himling, ubehandlede sponplater på vegger og betong gulv.

Dører og vinduer
Inngangsdører til boligene leveres hvite med glass med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med mulighet for å låse innvendig. Innvendige dører leveres som hvite slett-speils type Visjon 1, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Balkonger/plattinger
Boligene leveres med terrasse som vist på plantegning. Rekkverk på terrassen utføres i trevirke. På terrasser legges gulv av impregnert treverk. Gulvene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvet etter regnvær og snøsmelting. Plattinger/markterrasse bygges av impregnert treverk.

Generelle forhold

Dette er en enebolig med et moderne formspråk som blant annet store vindusflater på kjøkken og stue. Eneboligen har også klassiske elementer som skråtak for å passe inn i den øvrige bebyggelsen i området.

Boligens totale bruksareal er på 132 m2 og går over to plan. Fra inngangspartiet i første etasje ønskes du velkommen inn i en omfangsrik entrè med inngang til bad/vaskerom, samt en praktisk bod. Videre ledes du inn i et romslig allrom med åpen kjøkken- og stueløsning på 44 m2. Dette er det naturlige samlingsstedet i huset for hele familien. Kjøkkenet er lyst og innbydende, og fra stua er det utgang til en solrik uteplass med markterrasse vendt mot det nye lekeområdet. Om ønskelig kan man velge å etablere et fjerde soverom i 1.etg.

Trappen opp til andre etasje leder til tre soverom av god størrelse. Videre er det et ekstra bad for hele familien med stor dusjssone, bod og en ekstra tv-stue. Fra tv-stuen har man utgang til en terrasse med utsikt mot sjøen.

Med sitt romslige allrom i hovedetasjen og tre soverom med god størrelse, er dette en bolig som passer ypperlig til deg som setter pris på praktiske løsninger både i dag og for morgendagen.

Johan Ellingsens veg 9, 7562 HUNDHAMAREN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim