Hommelvik - 2 SOLGT - Sentrumsnær bolig med 3 soverom, solrik terrasse og carport like ved idylliske Homla

Danielstrøa 12 C, 7550 HOMMELVIK

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 98 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Last ned

Prosjektbeskrivelse Hommelvik 08 04 19

Fremdrift

Fra vedtak om igangsetting beregnes ca. 12 måneder byggetid.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Drømmer du om en lettstelt bolig, og minimalt med vedlikehold?

BoligPartner har gleden av å presentere en vertikaldelt tomannsbolig med en hyggelig og meget sentrumsnær beliggenhet i Hommelvik. Dette er en bolig for deg som vil bo nært fjorden og ha en fin nærhet til sentrum, men samtidig ha en enkel tilkomst til både Trondheim sentrum og Stjørdal/Værnes. Tomta ligger meget fint til i et rolig boligfelt øst for Hommelvik sentrum. Tomta ligger mellom elva Homla og et jorde. I Hommelvik sentrum finner man blant annet dagligvarebutikk, frisør, restaurant, skole og barnehage.

Gunstige betalingsbetingelser! Kun 10% forskudd - betal resten når du flytter inn. Det betyr at du slipper et kostbart byggelån i byggeprosessen og du kan enkelt planlegge salg av egen bolig.

Beliggenhet

Tomannsboligen ligger øst for Hommelvik sentrum med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Barne- og ungdomsskole, barnehager, lekeplasser, idrettsanlegg, idrettshall, butikker, restauranter, legekontor, badestrand med mer er i gåavstand. Her bor du tilbaketrukket fra byens larm og du har meget gode solforhold. Hommelvik har enkel tilkomst til E6, med en ca. 20 minutters kjøretur til og fra Trondheim sentrum, samt ca. 12 minutters kjøretur til Stjørdal/Værnes. Bussholdeplass og togstasjon ligger kun ca. 4-5 minutters gange fra tomtene hvor det er gode forbindelser til Trondheim og Værnes.

Det er flere tur- og naturmuligheter i Malvikmarka som kan by på turstier sommer som vinter. Det er oppkjørte lysløyper langs Stavsjøen og Hestsjøen, med både bade- og fiskemuligheter. I umiddelbar nærhet finner man fjorden og det er mange fine badeplasser i nærområdet.

Innhold

Dette prosjektet består av en tomannsbolig beliggende i en skjermet og barnevennlig gate uten gjennomgangstrafikk. Boligene er fordelt på to etasjer med tre soverom og stor terrasse.
BoligPartner kan tilby arealeffektive boliger på nær 100 kvm fordelt på 2 plan. Med sin fleksible og kompakte løsning med stor terrasse, et bad og et WC-rom, samt tre soverom, er den et godt alternativ til for eksempel småbarnsfamilien eller de som ikke ønsker å bo i blokk. Her er det store allrommet i boligen familiens naturlige samlingssted. Denne sosiale sonen er på nesten 37 kvm og inneholder kjøkken, spisestue og stue med direkte utgang til en stor terrasse. Via kjøkkenet har man utgang til et privat uteområde med landlig utsikt. Halvpartene har også store vinduer som slipper inn mye lys og gir et godt utsyn til naturen og omgivelsene utenfor. Boligen leveres med carport og utvendig sportsbod med lett tilkomst.

Her er det ingen budrunde, kun faste priser. Lave omkostninger ved kjøp av nybygg - kun 18.620,- i dokumentavgift.

Nå får du/dere muligheten til å flytte inn i et lekkert nybygg, med gjennomgående gode kvaliteter.

Standard

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Norema med hvite glatte fronter. Demping på skuffer. Muligheter for valg av fronter og benkeplater. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger.

Baderom
Bad/ vask leveres med 100 cm innredning, hvit heldekkende servant og hvite høyglans fronter, samt speil med lys over. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på bad/ vask.
Dusjdører er 90 cm. i herdet glass med sving. Hvitt vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse.

Vegger, tak og gulv
Vegger i trapperom, kott, stue og kjøkken leveres med gips, ferdig sparklet og malt hvit.
Vegger i entrè, soverom, gang, wc og bod leveres med hvite panelplater type 5-bords v-fas.
Vegger på bad/ vask leveres med flis, type Revigres Branco Mate 30 x 60 cm.
Gulv på bad/vask leveres med flis, type Revigres Dual Grafite 30 x 60 cm, 5 x 5 cm mosaikk i dusjsone.
Alle himlinger i boligen leveres med gips. I sportsbod er det åpen uisolert himling, ubehandlede sponplater på vegger og betong gulv. Gips er sparklet og malt i hvit farge.
Parkett leveres på gulv i soverom, liten gang, kott, wc, bod og stue/kjøkken. Type Kährs Abetone hvit, 3-stavs parkett. Eventuelt (kostnadsfritt) bytte til laminat, type Berry Alloc, Original elegant eik natur, 1-stavs laminat. På gulv i entré-sonen leveres Revigres Dual Grafite fliser, 30 x 60 cm. Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Dører og vinduer
Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med mulighet for å låse innvendig. Innvendige leveres hvite slett-speils dører av typen Visjon 1, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Balkonger/plattinger
Alle boligene leveres med balkong som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i impregnert treverk. På balkonger legges gulv av impregnert treverk. Gulvene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvet etter regnvær og snøsmelting. Plattinger bygges av impregnert treverk.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Følg gamlevegen gjennom Hommelvik sentrum i retning Stjørdal. Følg vegen over Homla bru, og ta deretter første avkjørsel til høyre. Ta deretter til høyre igjen, og første til venstre etter bare noen få meter. Du er da i Danielstrøa.

Parkeringsforhold

Parkering i carport og 1 stk gjesteparkering.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Lett skrånende.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger:

202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tinglysningsgebyr pr pantedokument)
525,- (Tinglysningsgebyr skjøte)
18.620,- (Dokumentavgift andel tomt kr 745.000)
--------------------------------------------------------
19.872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at kjøper innbetaler depositum på 10 % av kjøpesummen ved oppmelding/bestilling av huset. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadoppføringsloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør. Utbygger kan komme til å stille forskuddsgaranti etter bustadoppføringsloven § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel når utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen.

Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse.

Forbehold

Det tas forbehold om at Malvik Kommune gir igangsettingstillatelse for oppføring av bygninger.

Danielstrøa 12 C, 7550 HOMMELVIK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim