Hundhammeren - Møbelkampanje 50.000 kr - Kun 1 ledig – Bygging igangsatt - 3 soverom, walk-in-closet, 2 bad

Johan Ellingsens veg 9-11, 7562 HUNDHAMAREN

Pris fra

kr 4 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 107 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Last ned

Tilvalgsbrosjyre Hundhamar Fjordhage 14 03 19

Ferdigstillelse

Hus A - Antatt ferdigstillelse 4.kvartal 2020.
Hus B - Antatt ferdigstillelse 2.kvartal 2020.

Fremdrift

Byggetid ca. 1 år.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Hundhamar Fjordhage!

Møbelkampanje med gavekort fra Møbelringen på kr 50.000,- ved kjøp av bolig innen 10.desember 2019!

BoligPartner har gleden av å presentere totalt fire halvparter i to vertikaldelte tomannsboliger med en hyggelig og sjønær beliggenhet på Hundhammeren. Det er vedtatt bygging på begge husene. Hus A har 1 stk ledig halvpart med antatt ferdigstillelse 4.kvartal 2020.

Dette er en bolig for deg som vil bo nært fjorden og ha en fin nærhet til marka, men samtidig ha en enkel tilkomst til Trondheim sentrum. Tomtene ligger meget fint til i et rolig boligfelt ved Trondheimsfjorden. Tomtene ligger mellom Malvikvegen (gamle E6) og jernbanen nede mot fjorden. Det ligger blant annet et helsesenter med fastlege og fysioterapi, restaurant, dagligvarebutikk med post-i-butikk og frisør innenfor en radius på 600 meter fra tomtene.

Gunstige betalingsbetingelser! Kun 10% forskudd - betal resten når du flytter inn. Det betyr at du slipper et kostbart byggelån i byggeprosessen og du kan enkelt planlegge salg av egen bolig.

Beliggenhet

Tomannsboligene ligger sentralt og hyggelig til på Hundhammeren i Malvik. Her bor du tilbaketrukket fra byens larm og du har meget gode solforhold. Hundhammeren har enkel tilkomst til nye E6 med enkel adkomst til og fra Trondheim sentrum med en ca. 15 minutters kjøretur, samt ca. 20 minutters kjøretur til Stjørdal. Bussholdeplass ligger kun 3-5 minutters gange fra tomtene hvor det er gode bussforbindelser med avganger i rushtiden opptil 4 ganger i timen og 2 ganger i timen ellers gjennom dagen. Det er togforbindelse til Trondheim og Værnes på Vikhammer.

Det er flere tur- og naturmuligheter i Malvikmarka som kan by på turstier sommer som vinter. Det er oppkjørte lysløyper langs Stavsjøen og Hestsjøen er kun en sykkeltur unna med både bade- og fiskemuligheter. Kun noen meter unna tomtene finner man fjorden og det er mange fine badeplasser i nærområdet, blant annet i Stasjonsfjæra, Vikhammerløkka, Storsand Camping og på Midstandtangen som også har et nytt friluftsområde.

Innhold

"Et godt hjem" er BoligPartners serie med smarte flermannsboliger.

Nova er en vertikaldelt tomannsbolig som inneholder to enheter og er tilpasset flat tomt. Tomannsboligens uttrykk er moderne med store vindusflater på kjøkken og stue, men den har også klassiske elementer som skråtak for å passe inn i den øvrige bebyggelsen i området.

Halvpartene har inngangsparti fra første etasje og går over to plan. Hver enhet har et totalt bruksareal på 107 m2 og inneholder i første etasje en praktisk entrè med plass til oppbevaring, et bad/vaskerom og et romslig allrom med åpen kjøkken- og stueløsning på 39 m2. Dette er det naturlige samlingsstedet i huset. Fra stuen har man utgang til en markterrasse mot lekeområdet. I tilknytning med inngangspartiet finner man en stor og praktisk sportsbod for optimal lagring av f.eks. barnevogner, tur- og sportsutstyr. Trappen opp til andre etasje leder til tre soverom av god størrelse, walk-in-closet, et romslig bad for hele familien og en stor terrasse.

Med sitt romslige allrom i hovedetasjen og hele tre soverom med god størrelse, er dette en bolig som passer ypperlig til deg som setter pris på praktiske løsninger både i dag og for morgendagen.

Standard

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Norema med hvite slette fronter, type Aspekt. Demping på skuffer. Muligheter for valg av blant annet fronter og benkeplater. Hvitevarer er inkludert. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger.

Bad og vaskerom
Bad/vask 1.etg leveres med 60 cm innredning, hvit heldekkende servant og hvite høyglans fronter, samt speil med lys over. Dusjdører er 90 cm i herdet glass med sving. Dusjgarnityr og dusjtermostat. Hvitt vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. 200 liters varmtvannsbereder.

Bad/vask 2.etg leveres med 120 cm innredning, hvit heldekkende servant og hvite høyglans fronter, samt speil med lys over. Dusjdører er 90 cm i herdet glass med sving. Dusjgarnityr og dusjtermostat. Hvitt vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Vannfordelerskap.

Vegger, tak og gulv
Vegger i stue/kjøkken, entrè, soverom, gang og walk-in-closet leveres med gips, ferdig sparklet og malt hvit.
Vegger i bod leveres med ubehandlet gipsplate.
Vegger i sportsbod leveres med ubehandlet sponplate.
Vegger på bad/vask leveres med flis, type Revigres Branco Mate 30 x 60 cm.

Gulv på bad/vask leveres med flis, type Revigres Dual Grafite 30 x 60 cm, 5 x 5 cm mosaikk i dusjssone.
Gulv i entré-sonen leveres med flis, type Revigres Dual Grafite fliser, 30 x 60 cm.
Gulv i stue/kjøkken, bod under trapp, bod, soverom, gang og walk-in-closet leveres parkett, type Kährs Abetone hvit, 3-stavs parkett. Eventuelt kundevalg i tilvalgsskjema uten priskonsekvens bytte til laminat, type Berry Alloc, Original elegant eik natur, 1-stavs laminat.
Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Himlinger i alle rom leveres med gips, ferdig sparklet og malt hvit, untatt bod og bod under trapp hvor det leveres ubehandlet gipsplate.

I sportsbod er det åpen uisolert himling, ubehandlede sponplater på vegger og betong gulv.

Dører og vinduer
Inngangsdører til boligene leveres hvite med glass med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med mulighet for å låse innvendig. Innvendige dører leveres som hvite slett-speils type Visjon 1, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Balkonger/plattinger
Boligene leveres med terrasse som vist på plantegning. Rekkverk på terrassen utføres delvis i trevirke. På terrasser legges gulv av impregnert treverk. Gulvene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvet etter regnvær og snøsmelting. Plattinger/markterrasse bygges av impregnert treverk.

Generelle forhold

Drømmer du om en splitter ny bolig der det er godt å leve for både liten og stor? Se for deg dagen når du får nøkkelen til ditt nye hjem: Den deilige lukten av ny bolig. De perfekte, glatte veggene. Gulvene uten riper. Nå kan møblene endelig flyttes inn, og rom for rom blir hjemmet ditt til. Her er alt nytt, moderne og praktisk.

Når våre arkitekter setter seg ved tegnebrettet er målet alltid å skape gode hjem med smarte planløsninger. Det skal være åpne kjøkken- og stueløsninger som maksimerer romfølelsen, nok bod- og skapplass, og ikke minst flotte uteplasser der sommeren kan nytes til fulle. BoligPartner ønsker å bygge en bolig du alltid gleder deg å komme hjem til. Et sted der alt ligger til rette for en enkel hverdag - for både små og store.

Boligen blir bygget etter nyeste tekniske forskrift.

Nye boliger er underlagt strenge krav til varmegjenvinning, noe som medfører energieffektive boliger og lave kostnader til oppvarming.

Fastpris - ingen nervepirrende budrunder som øker prisen på boligen.

Du har 5 års reklamasjonsrett på boligen.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger per enhet for Hus A:
- Dokumentavgift kr 35.625,- (tomteverdi kr.1.425.000,-)
- Tinglysningsgebyr skjøte kr 525,-
- Tinglysningsgebyr pr pantedokument kr 525,-
- Utskrift av panteattest kr 202,-
- Indeksregulering etter Statistisk Sentralbyrå byggekostnadsindeks for boliger

I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger per enhet for Hus B:
- Dokumentavgift kr 36.875,- (tomteverdi kr 1.475.000,-)
- Tinglysningsgebyr skjøte kr 525,-
- Tinglysningsgebyr pr pantedokument kr 525,-
- Utskrift av panteattest kr 202,-
- Indeksregulering etter Statistisk Sentralbyrå byggekostnadsindeks for boliger

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.
Indeksregulering vil bli foretatt pr 30.06.2019.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Byggemåte

Boligene bygges etter byggeteknisk forskrift - TEK17 og ferdigstilles i henhold til NS 3427, normal standard. Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som visuell kvalitet, universell utforming, sikkerhet mot naturpåkjenning, uteareal, ytre miljø, konstruksjonssikkerhet, sikkerhet ved brann, planløsning, miljø, helse og energi. For ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises til vedlagte leveransebeskrivelse datert 15.01.2018.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad, bad/vask og entrè. Glass panelovner på stue/kjøkken og soverom.
Peisovn av type Sirius 1 fra Schiedel.

Adkomst

Følg E6 nordover ut av Trondheim og ta av mot Vikhammer etter Grilstadtunellen. Kjør videre langs gamle E6/Malvikvegen. Etter Bunnpris på Hundhammeren tar du andre vei til venstre ned Sakslundvegen. Ta så til høyre der veien deler seg og andre vei ned til venstre. Tomtene ligger på hver sin side av den asfalterte snuhammeren.

Parkering

Parkering på egen tomt.
2 stk parkeringsplasser per enhet.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat, solrik tomt.

Regulering

Eiendommen er regulert av reguleringsplan datert 10.06.2015, Planid 201201 - Detaljregulering for Trøa-Hundhammeren.

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger:

Hus A:
202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tinglysningsgebyr pr pantedokument)
525,- (Tinglysningsgebyr skjøte)
35 625,- (Dokumentavgift andel tomt kr 1.425.000)
--------------------------------------------------------
36 877,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------

Hus B:
202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tinglysningsgebyr pr pantedokument)
525,- (Tinglysningsgebyr skjøte)
36 875,- (Dokumentavgift andel tomt kr 1.475.000)
--------------------------------------------------------
38 127,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at kjøper innbetaler depositum på 10 % av kjøpesummen ved oppmelding/bestilling av huset. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadoppføringsloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør. Utbygger kan komme til å stille forskuddsgaranti etter bustadoppføringsloven § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel når utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen.

Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse.

Johan Ellingsens veg 9-11, 7562 HUNDHAMAREN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim