Ny pris! Enebolig på Vikhammer med fantastisk sjøutsikt og flotte solforhold!

Klarinettvegen 7, 7560 VIKHAMMER

Pris fra

kr 6 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 213 - 215 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking C
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Ferdigstillelse

Bygging av hus startes etter kontraktsinngåelse og ferdigstillelse er beregnet til 1. kvartal 2020.

Fremdrift

Byggesøknad er godkjent og utgraving av tomt er ferdig. Tomten er klar for byggestart.

Fasiliteter

Takterrasse, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Beliggenhet

Med fantastisk utsikt utover fjorden ligger Klarinettvegen Panorama i et rolig og familievennlig boligområde på Vikhammer. Det er gangavstand på gangvei til barne- og ungdomskole, barnehage og SFO. Det er kort vei til flere dagligvarebutikker og andre servicefunksjoner. Klarinettvegen ligger cirka 15 minutter med bil fra Trondheim sentrum, og cirka 20 minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes. Gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet.

Innhold

Spennende, kubistiske former, store vindusflater og 24 kvadratmeter takterrasse med pergola kjennetegner treplanshuset Savona. Boligene er utviklet for skrånende tomter og har et bruksareal på 215 kvadratmeter – en ideell familiebolig med det lille ekstra. Både hovedplanet og andre etasje er boligens sosiale soner – med store, åpne og luftige rom.

Savona Spesial har en carport integrert i bygningskroppen og sportsbod for optimal lagring av barnevogner, tur- og sportsutstyr.
Inngangen til boligen er i underetasjeplanet, som rommer entré med stor garderobeplass, et romslig bad-og vaskerom og 2 stk. soverom, samt en bod.

Ta trappen opp til første etasje hvor en stor åpen stue/kjøkken-løsning møter deg med flott utsikt utover fjorden. Dette er det naturlige samlingsstedet i huset. Her finner du også et bad.

Videre byr denne utsøkte boligen på et toppetasjeplan med en enda flottere utsikt over fjorden, hvor du kan slå opp døren til takterrassen og la solstrålene slippe inn. Her kan du ha din egen oase i sommerhalvåret – det perfekte stedet å samle familie og venner til grillmiddager. Dette planet rommer også 2 soverom, wc og bod.

Standard

Kundetilpasning:
Mot en prisjustering vil kjøpere få anledning til å se på:
- Annen type kjøkkeninnredning innenfor leverandørens utvalg
- Annen type eller tillegg i baderomsinnredning innenfor leverandørens utvalg
- Annen type parkett eller gulvbelegg
- Annen type flis på bad
- Annen type baderomsinnredning
- Malte kontrastvegger eller andre fargevalg enn standard hvit
- Innfelt downlights der det er teknisk mulig
- El-uttak på balkong og/eller i carport
- Flere uttak for kabel-TV/internett


Følgende er inkl. i prisen:

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Denne boligen leveres med ferdig sparklet og malte gipsplater på vegg i tørre rom og i himling på hele huset.

Gulv:
Boligen leveres med 3-stavs eikeparkett av god kvalitet i tørre rom. Yttergang i underetasjen leveres med varmekabler og flis. Bod i underetasje leveres med gulvbelegg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I denne boligen leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Savona Spesial leveres med fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne boligen.

Bad:
På bad og bad/vask leveres det flis på gulv og vegg. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr/dusjhjørne og baderomsinnredning med speil.
På bad/vaskerom leveres også opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres også utvendig belysning, samt 3 stk. spoter i takoverbygget i toppetasjen.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Denne boligen leveres med stålpipe og peisovn. På våtrom og i gang underetasjen er det varmekabler. Det leveres i tillegg 10 stk. panelovner av god kvalitet som kjøper står fritt til å plassere etter eget ønske.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttervegger lektes ut med 48 mm innvendig. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Omkostninger

Omkostninger

Ny bolig er ny bolig. Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse. Du trenger ikke å bruke tid eller penger på oppussing på mange år.
Boligen blir bygget etter nyeste tekniske forskrift.
Nye boliger er underlagt strenge krav til varmegjenvinning, noe som medfører energieffektive boliger og lave kostnader til oppvarming.

Fastpris - ingen nervepirrende budrunder som øker prisen på boligen.

Du har 5 års reklamasjonsrett på boligen.

I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger:
- dokumentavgift kr.50 000,- (tomteverdi kr.2 000 000,-)
- tinglysningsgebyr skjøte kr.525,-
- tinglysningsgebyr pr pantedokument kr.525,-
- utskrift av panteattest kr.202,-
- indeksregulering etter Statistisk Sentralbyrås byggekostnadsindeks for boliger

Adkomst

Kjør gamle E6 ut av Trondheim i retning Malvik. Når du kommer til Vikhammer sentrum, kjører du rett fram i rundkjøringen. Kjør 335 meter og ta til høyre inn på Klarinettvegen. Kjør deretter 140 meter opp bakken, ta til høyre og du er framme.

Klarinettvegen 7, 7560 VIKHAMMER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim