Foris (illustrasjon)
Ramsvika - Råkvåg, 7114 RÅKVÅG

Råkvåg - Flott hytte med praktiske løsninger. Fantastisk sjøutsikt

Pris

kr 4 390 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    115 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Ramsvika - Råkvåg
7114 RÅKVÅG

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Velkommen til Ramsvikhaugen sjøhyttefelt.

Hyttefeltet ligger flott til ca. 2 km. fra bryggerekka i Råkvåg. Hyttefeltet har enkel tilgang til både sjø og turområdet rundt. Planen er fint opparbeidet, slik at alle tomtene har gode solforhold og de fleste har også nydelig utsikt over sjøen.

Feltet er regulert til:
- 15 tomter, fra 950 til 1600 kvm.
- Rett til lagring av båt i eget naust
- 7 båtplasser i marina - 1.mann til mølla! kr 30.000,- pr plass.
- Internveier og felles friareal
- Parkering

Hyttefeltet ligger i et allerede veletablert hytteområde og som nevnt kun 2 km. fra bryggerekka i Råkvåg som yrer av liv hele sommeren, så her kan man virkelig skape et fantastisk sommerparadis.

Området er enkelt tilgjengelig for egen befaring og tomtene er markert fra F1 til F15. Parkering ved Ramsvik Kirke. Det er pliktig medlemskap av veilag/hytteforening, hytteforeningen har 7/16 eierrett på strandsone. Naustrekke U/N2 er forbeholdt de som kjøper båtplass, de andre vil få naustrett på felt U/N1.
Utbygger tar forbehold om minimum 7 tomter solgt før oppstart infrastruktur.

Om boligen

Moderne hytte med fire soverom og hems
Rene linjer, hovedfasade i glass, et karakteristisk pulttak og en svært god utnyttelse av hyttas 108 kvadratmeter kjennetegner Foris – en moderne drømmehytte utviklet for flate tomter.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen på hovedplanet med langbordet sentralt plassert, utgjør hjertet i Foris. Rommet har en fantastisk takhøyde som åpner opp mellom hemsplanet og hovedplanet. I tillegg til stue og kjøkken, kan Foris skilte med fire soverom som tilsammen gir åtte sengeplasser, bad/vaskerom, gang og en stor sportsbod med egen inngang. Arealet til hemsen er på til sammen 29 kvadratmeter.

Prisen på kr 4.190.000,- inkluderer tomt kr 690.000,- samt grunnarbeid og betong (stipulert) og nøkkelferdig leveranse fra BoligPartner.

Beliggenhet

Feltet ligger med utsikt over Sørfjorden, kun 2 km. fra Bryggerekka i Råkvåg. Her yrer det av liv hele sommeren og det er både butikker og restauranter. Det arrangeres flere konserter hvert år og Råkvåg Anno 1930 er at høydepunkt. Her mimres det om de gode, gamle dagene i sildefiskets storhetstid.

Kort om Indre Fosen kommune, og resten av Fosen: Halvøyen byr på en meget variert natur som gir muligheter for et usedvanlig rikt friluftsliv innenfor korte avstander. Fra høyfjellsområdene i Skurven til fjæra ved fjorden er det et stort spenn i årstidsvariasjon, klima og frodighet. Her finnes fine utfartsterreng for langrenn og en alpinbakke ved Haugsdalen Skisenter. Det er mange gode fiskevann og to lakseelver, Nordelva og Skauga. Langs fjorden og ved en del av vatna finnes det flere fine badeplasser. I sjøen kan man få både Sjøørret, torsk, blåskjell, krabbe osv.

se www.raakvaag.no

Adkomst

Følg skilting til Råkvåg, hyttefeltet ligger på venstre side av veien like ved Ramsvik kirke.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim