Portus (illustrasjon)
Ramsvika - Råkvåg, 7114 RÅKVÅG

Råkvåg - Moderne hytte med fantastisk sjøutsikt

Pris

kr 3 990 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    81 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Ramsvika - Råkvåg
7114 RÅKVÅG

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Velkommen til Ramsvikhaugen sjøhyttefelt.

Hyttefeltet ligger flott til ca. 2 km. fra bryggerekka i Råkvåg. Hyttefeltet har enkel tilgang til både sjø og turområdet rundt. Planen er fint opparbeidet, slik at alle tomtene har gode solforhold og de fleste har også nydelig utsikt over sjøen.

Feltet er regulert til:
- 15 tomter, fra 950 til 1600 kvm.
- Rett til lagring av båt i eget naust
- 7 båtplasser i marina - 1.mann til mølla! kr 30.000,- pr plass.
- Internveier og felles friareal
- Parkering

Hyttefeltet ligger i et allerede veletablert hytteområde og som nevnt kun 2 km. fra bryggerekka i Råkvåg som yrer av liv hele sommeren, så her kan man virkelig skape et fantastisk sommerparadis.

Området er enkelt tilgjengelig for egen befaring og tomtene er markert fra F1 til F15. Parkering ved Ramsvik Kirke. Det er pliktig medlemskap av veilag/hytteforening, hytteforeningen har 7/16 eierrett på strandsone. Naustrekke U/N2 er forbeholdt de som kjøper båtplass, de andre vil få naustrett på felt U/N1.
Utbygger tar forbehold om minimum 7 tomter solgt før oppstart infrastruktur.

Om boligen

Portus er en moderne og tidsriktig hytte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 40 kvadratmeter. Skapt for både sjø og fjell.

Her er det god plass til både langbord og sofagruppe. Når Portus i tillegg byr på bad/vaskerom, tre soverom og hems, gir hytta plass til mange gjester. Fasaden preges av store vinduer og mye glass for en lys og luftig opplevelse. En ideell løsning for deg som ønsker en klassisk hytte i moderne kledning for familie og venner. Gulvarealet til hemsen er på 17,8 kvadratmeter.

Prisen på kr 3.790.000,- inkluderer tomt kr 690.000,- samt grunnarbeid og betong (stipulert) og nøkkelferdig hytteleveranse fra BoligPartner. Ta kontakt med hyttekonsulent.

Beliggenhet

Feltet ligger med utsikt over Sørfjorden, kun 2 km. fra Bryggerekka i Råkvåg. Her yrer det av liv hele sommeren og det er både butikker og restauranter. Det arrangeres flere konserter hvert år og Råkvåg Anno 1930 er at høydepunkt. Her mimres det om de gode, gamle dagene i sildefiskets storhetstid.

Kort om Indre Fosen kommune, og resten av Fosen: Halvøyen byr på en meget variert natur som gir muligheter for et usedvanlig rikt friluftsliv innenfor korte avstander. Fra høyfjellsområdene i Skurven til fjæra ved fjorden er det et stort spenn i årstidsvariasjon, klima og frodighet. Her finnes fine utfartsterreng for langrenn og en alpinbakke ved Haugsdalen Skisenter. Det er mange gode fiskevann og to lakseelver, Nordelva og Skauga. Langs fjorden og ved en del av vatna finnes det flere fine badeplasser. I sjøen kan man få både Sjøørret, torsk, blåskjell, krabbe osv.

se www.raakvaag.no

Adkomst

Følg skilting til Råkvåg, hyttefeltet ligger på venstre side av veien like ved Ramsvik kirke.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim