Moderne enebolig, på Langåsen i Småland. Flott boligfelt, byggeklart.

Langåsen 13, 7670 INDERØY

Pris

kr 3 644 300,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 644 300,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 183 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Byggmester Kolstad AS
7650 Verdal
innherred@boligpartner.no
Tlf: 740 75 000

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Turterreng, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk

Beskrivelse av boligen

Vi ba nordmenn beskrive drømmehuset. Tusen takk for oppskriften. Nå har våre arkitekter svart på ønskene og tegnet husdrømmen – det moderne folkehuset Prato.

Vi er veldig stolte av Prato - huset som viser summen av alle de viktige svarene vi fikk i vår store markedsundersøkelse*.

Her ønskes du velkommen inn i en romslig gang med ekstra stor og etterspurt garderobeplass tilrettelagt for hele familien. Videre ledes du inn til det hyggelige kjøkkenet – selve sjelen i dette huset og stedet der hele familien samles. Her er det god benkeplass, praktisk kjøkkenøy, flott spisestue ved vinduet og peisovn. Fra kjøkkenet er det utgang til en lun og overbygd uteplass, perfekt når du skal nyte en kaffekopp i solveggen mens vårsola varmer i kinnene.

Trappen i huset gir et smart skille mellom kjøkken og stue. Samtidig åpner den opp for en unik kontakt mellom husets to etasjer. Lurt når barna har gode venner på besøk i TV-stua oppe mens dere slapper av nede. Det er moderne, lyst og luftig i folkehuset Prato. Store vinduer i begge stuene skaper nær kontakt med naturen utenfor. Her kan du krype opp i sofaen og kikke ut på hissig høstregn som pisker mot vinduene eller drømme deg bort i vakre snøfnugg som faller lydløst ned tidlig en desember morgen.

I husets første etasje er det også bad, vaskerom og et soverom med plass til dobbeltseng. I etasjen over er det TV-stue og tre soverom, hvor det største soverommet har tilknytning til et elegant walk-in closet – for en drøm! Og rett i nærheten er husets største bad med plass til dobbelvask, badekar og dusj – familiens spa-avdeling.

Folkehuset Prato er en komplett bolig som kan plasseres på små tomter. Huset har unik arkitektur og smarte løsninger. Derfor er også den viktige bodplassen ivaretatt, slik kundene våre ønsker, med gode lagringsmuligheter i begge etasjene.

Da har du fått presentert folkehuset Prato – håper du er like godt fornøyd som vi er.

Standard

Innvendige overflater.

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen. Karmer og MDF- utforinger leveres hvitmalt. I Moderne serien leveres døra "Visjon1".

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argonglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling
I Moderne serien leveres ubehandlede gipsplater i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv
Gulv inngår ikke i BoligPartners standard leveranse. Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderene serien leveres gulv og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre hus. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne serien leveres fabrikkmalt trapp i hvite laminerte trinn.

Kjøkken
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger.

Bad
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100 tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servant, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servant, dusjutstyr. Som tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom
I Moderne serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvite, slette baderomsplater leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100 tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og måler i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og tv. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjennvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for sunt innemiljø.

Oppvarming
Oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon
Yttervegger er isolert med 250mm mineralull. Yttertak isoleres med 400mm mineralull og innervegger mellom boligrom 70mm mineralull.

For en komplett leveransebeskrivelse og mer informasjon ta kontakt.

Beskrivelse (type bolig)


Langåsen 13, 7670 INDERØY

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger