Innholdsrik enebolig på ett plan, på Langåsen i Småland. Gode solforhold, nært sjøen.

Innholdsrik enebolig på ett plan, på Langåsen i Småland. Gode solforhold, nært sjøen.

Langåsen 12, 7670 INDERØY

Pris

kr 2 515 500,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 515 500,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 116 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Byggmester Kolstad AS
7650 Verdal
innherred@boligpartner.no
Tlf: 740 75 000

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk

Beliggenhet

Tomta ligger i et lite kommunalt tomtefelt idyllisk til på Sandvollan. I nærheten finner du Skjelvågen, med sjø aktiviteter. Gode sol forhold hele dagen. Kort vei til E6, samtidig i landlige omgivelser.
Ta kontakt for mer informasjon.

Beskrivelse av boligen

Ettplanshusene våre er populære, og Dalsheim er intet unntak! Bygger du Dalsheim får du en kostnadseffektiv og smart enebolig med et bruksareal på 116 kvadratmeter; en bolig som passer inn i de aller fleste bomiljøer.

Boligen inneholder vindfang, gang, innvendig bod, bad/vaskerom, tre gode soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette er den sosiale sonen og rommet fremstår som lyst og luftig. Stuen har mulighet for ildsted og har utgang til terrasse/uteplass. I tillegg har Dalsheim en sportsbod som gir deg gode lagringsmuligheter.

Standard

Innvendige overflater.

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen. Karmer og MDF- utforinger leveres hvitmalt. I Moderne serien leveres døra "Visjon1".

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argonglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling
I Moderne serien leveres ubehandlede gipsplater i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv
Gulv inngår ikke i BoligPartners standard leveranse. Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderene serien leveres gulv og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre hus. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne serien leveres fabrikkmalt trapp i hvite laminerte trinn.

Kjøkken
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger.

Bad
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100 tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servant, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servant, dusjutstyr. Som tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom
I Moderne serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvite, slette baderomsplater leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100 tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og måler i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og tv. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjennvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for sunt innemiljø.

Oppvarming
Oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon
Yttervegger er isolert med 250mm mineralull. Yttertak isoleres med 400mm mineralull og innervegger mellom boligrom 70mm mineralull.

For en komplett leveransebeskrivelse og mer informasjon ta kontakt.

Beskrivelse (type bolig)


Langåsen 12, 7670 INDERØY

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger