Portus - Prisgunstig hyttedrøm på Hitra med nydelig utsikt over Trondheimsleia

Laksåvik, 7246 SANDSTAD

Pris

kr 3 025 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 025 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 97 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Båtplass, Golfbane, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Med sin vakre natur og kultur er Hitra en perle i Sør-Trøndelag du aldri vil glemme. Øyriket med sine 2500 øyer, holmer og skjær er et svært populært feriested der du blir vel tatt i mot av øya sine beboere “hitterværingene”.

Laksåvika ligger på sørsiden på Hitra, ca 14 mil fra Trondheim.

23 km unna ligger Sandstad, ett av hovedanløpene for hurtigbåtruten Kystekspressen som går mellom Trondheim og Kristiansund 3 ganger pr dag. Her kan man også nyte en matbit på Kafe Sjøsprøyt.

Fillan ligger 35 km unna med flere butikker og spisesteder.

Det er en marina like i nærheten, der er det muligheter å få en båtplass.
Laksåvika er ideelt for sportsfiskere. På få minutter er du ute i de lovende fiskefeltene. Det ligger også i nærheten av et naturreservat med hundrevis av klare ørretvann og gode turmuligheter.

For den som liker golf så ligger golfbanen ca 16 km fra feltet.

Beskrivelse av boligen

Portus er en moderne og tidsriktig hytte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 40 kvadratmeter. Her er det god plass til både langbord og sofagruppe. Når Portus i tillegg byr på bad/vaskerom, tre soverom og hems, gir hytta plass til mange gjester. Fasaden preges av store vinduer og mye glass for en lys og luftig opplevelse. En ideell løsning for deg som ønsker en klassisk hytte i moderne kledning for familie og venner.

BoligPartner har mange hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til de ulike hytteseriene som leveres med hver sin farge som standard. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i ubehandlet laminert furu. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Terrassedører leveres med 2-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Innvendige dører leveres i ubehandlet dørblad med 3 speil og med ubehandlet karm, utforinger, hardvedterskel, låskasse og dørvridere.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Som standard leveres utvendig kledningen med grunning. Paneltypen som benyttes varierer i de ulike hytteseriene. 1:100-tegninger og leveransebeskrivelse gir mer nøyaktig info om de ulike paneltypene. Standard taktekking er pappshingel av typen Valdres eller tilsvarende. Annen type taktekking som tretak eller torvtak leveres som tilvalg.

Gulv:
3-stavs eikeparkett av god kvalitet.

Listverk:
Utvendig leveres listene med transparent grunning i henhold til fasadetegningene. Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt furu. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. boligens signatur. Som sidelister på vinduer, dører monteres profilert omramming og hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte ubehandlede bord.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert furu. Hvis ønskelig kan dette fås fabrikkmalt som tilvalg. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg. Hemsstige leveres også i lakkert furu, men kan også fås fabrikkmalt som tilvalg.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre hytter.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 120 liter varmtvannsbereder (i kjøkkenbenken) og kran for vaskemaskin.

Bod / vaskerom:


Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2014.

Telefon / tv / bredbånd:
Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn med stålpipe. Varmekabler på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre. Innvendig kles veggene med liggende panel. Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan oppgi pris på ønsket leveranse.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Omkostninger:
Ved fradeling av tomt kommer kartforretning på kr. 12 875,- og fradelingsgebyr på kr. 2 563,-.
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 10 000,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-.
Totalt utgjør dette kr. 26 660,- (forutsatt tinglysing av ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overskjøting av tomt.

Adkomst

Du finner hytteområdet på venstre side av fylkesvei 713, skilt ved veikant. Parkering på egen tomt.

Laksåvik, 7246 SANDSTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim