Vallersund- Enebolig på ett plan, 3 soverom, meget gode solforhold, sjøutsikt.

Mandalsveien 159, 7167 VALLERSUND

Pris

kr 2 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 950 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 122 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontorTlf:

Last ned

Reguleringsbestemmelser For Eiendommen Kjempa Gnr 82 Bnr 4

Eksterne lenker

Malangslia hjemmeside Malangslia fra lufta Balsfjord Kommune

Fasiliteter

Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Fiskemulighet

Beliggenhet

Beliggende i et rolig og etablert boområde, med meget gode solforhold og sjøutsikt. Nærhet til sjøen med fiskemuligheter.

Beskrivelse av boligen

Borgheim er et smart vinkelhus med alle funksjoner samlet på ett plan. Bruksarealet på 122 kvadratmeter rommer tre soverom, bad, vaskerom med egen inngang utenifra, WC i tilknytning til vindfanget, en stor stue med peismuligheter og et særlig romslig kjøkken med god plass til et stort spisebord. I Borgheim har både stuen og hovedsoverommet dør ut til samme terrasse. Spisestuen har dessuten egen dør ut til husets andre, koselige terrasse.
Dersom du skulle ønske en annen type bolig (innenfor reguleringsbestemmelsene)
Så kan Boligpartner tilby et spekter av andre husmodeller.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ubehandlede sponplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best, for en fastsatt sum.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tomt:
Flat og lett skrående eiedomstomt på ca. 1000kvm, konkret areal vil foreligge etter oppmåling. Tomtepris er inkludert i prosjektet.

Betong:
Støpt plate på mark er inkludert i prosjektet

Grunnarbeid:
Grunnarbeid er ikke inkludert i prisen i prosjektet. Boligpartner er behjelpelig med å hente inn pris for dette.

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelse:
Kjøp av tomt, forutsetter leveranse av bolig fra Boligpartner.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Parkering på egen tomt, mulighet for oppføring av garasje.

Omkostninger

Pris på bolig ihht. våre leveransebeskrivelser, betongplate og tomt 2.950.000,-
Det skal i tillegg til kjøpesummen betales inn følgende:

2,5% av andel tomteverdi som utgjør 12.375,- i dokument avgift.
Tinglysningskostnader kr. 525,- for skjøte og for hvert lån som skal tinglyses.
Tinglysningsgebyr pr. panterettsdokument kr. 697,-
Grunnboksutskrift kr. 172,-
Tilknytningsavgifter, avfallshåndtering og byggestrøm i byggeperioden.

Mandalsveien 159, 7167 VALLERSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger