NY PRIS! Moderne innflytningsklar hytte med fantastisk utsikt - kun 1 time fra Trondheim.

NY PRIS! Moderne innflytningsklar hytte med fantastisk utsikt - kun 1 time fra Trondheim.

Agdenes kommune, 7316 LENSVIK

Pris

kr 2 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 990 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 108 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Eksterne lenker

Video fra Aaremsanden

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Hytten ligger i Agdenes kommune ca. 7 minutters kjøring fra Lensvik, ca. 30 minutter fra Orkanger og ca. 1 times kjøring fra Trondheim.
I Lensvik sentrum har man dagligvarebutikk, byggmix, legesenter, bilverksted og spisesteder.

Hytten ligger høyt i hyttefeltet som har en flott beliggenhet ved Åremsvatnet og Trondheimsfjorden. Terrenget er noe skrånet som gir en spektakuler utsikt. I nærområdet er det gode tur- og fiskemuligheter på sjøen og til fjells året rundt. Flott tur- og bærterreng der man kan velge om man vil legge dagsturen til fjellet eller skogen. Gode jaktmuligheter på skogsfugl, rype og storvilt.

Beskrivelse av boligen

Åtte Glass er en særegen designperle – en konsepthytte bestående av en hovedhytte i tillegg til anneks som er separert med en overbygd svalgang. Hovedenheten består av en stor kjøkken- og stueløsning med peis og spiseplass til 10 personer, bad/ vaskerom og soverom. Tilleggsenheten består av to soverom og eget bad.

Hytten har en romslig åpen kjøkken/stueløsning med peisovn hvor man kan nyte den fantastiske utsikten over Trondheimsfjorden. I ytterveggen er det brukt foldedører som er designet for å kunne åpne opp hytta og slippe uterommet inn. Lekkert kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Den gjennomgående gode takhøyde på 3 meter gir hytten en romslig og luftig følelse.

Ta gjerne kontakt for en samtale eller visning.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet hvor karm har samme farge som dørblad, mens utforinger er levert MDF hvitmal. Innvendige dører av typen Visjon 1.

Vindu:
Levert med 3-lags superenergiglass med argongass. Vinduene er leveret med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF er levert hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Levert med ferdig sparklet og malte gipsplater på vegg i tørre rom og i himling på hele hytten.

Gulv:
Perlegrå 1-stavs eikeparkett i hovedhytte. 3-stavs eikeparkett i anneks.

Listverk:
Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt furu. Utvendig og innvendig belistning er utført iht. i boligens signatur.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkenet med integrerte hvitevarer er levert av Sigdal.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett og kran for vaskemaskin. Det er 200 liter varmtvannsbereder i hovedhytte og 120 liter bereder på bad i anneks.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Dimbare LED downlights både innvendig og utvendig.

Installasjon er utført av registrert installatør som har sørget for fagmessig utførelse. Antall punkt er levert iht. NEK 400:2014.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden er det vindtette plater, samt utlektet og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger er sikret med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene er fyllt med 200 mm mineralull og det er montert diffusjonssperre.

Oppvarming:
Det er satt inn en peisovn av type Scan 83 - 2 BP i sort matt lakk og stålpipe. Varmekabler i gang i hovedhytte. På begge badene er det varmekabler i gulv. Panelovn i alle soverom i hovedhytte og anneks. En panelovn på stue i hovedhytte.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 12 500,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-.
Totalt utgjør dette kr. 13 722,- (forutsatt tinglysing av ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overskjøting av tomt.

Adkomst

Fra Orkanger: Kjør Rv710 mot Agdenes. Passer Lensvik sentrum og fortsett ca. 9 km. Ta avkjørsel til venstre merket "Aarem hyttefelt". Ta deretter fjerde avkjøring til venstre, ta deretter første avkjøring til høyre. Tomt ligger da på høyre side av vegen.

Parkering på egen tomt.

Agdenes kommune, 7316 LENSVIK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim