Uthaug - Ny enebolig med 3-4 soverom og 2 stuer i rolig og solrikt område. Sjøutsikt.

Kotteveien 40 , 7142 UTHAUG

Pris

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 990 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 149 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontorTlf:

Last ned

Situasjonskart Med Skissert Tomt

Eksterne lenker

Malangslia hjemmeside Malangslia fra lufta Balsfjord Kommune

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Utsikt, Barnevennlig, Parkett

Beliggenhet

Rolig boområde med meget gode solforhold

Beskrivelse av boligen

Bestselgeren Kongsheim er en nostalgisk klassiker skreddersydd for den aktive kjernefamilien. Boligen har i utgangspunktet tre soverom, men både deler av stua nede og loftstua oppe, kan enkelt gjøres om til ekstra soverom. Bad i begge etasjer, stor vinkelstue med plass til flere sittegrupper og dør ut til terrassen, separat kjøkken, romslige soverom og loftstue med utgang til en overbygd veranda, er noe av det mange setter pris på ved Kongsheim-huset.
Dersom du skulle ønske en annen type bolig (innenfor reguleringsbestemmelser, se eget pkt.), så kan vi tilby et spekter av andre modeller.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I prisen inngår malte trefiberplater i himlinger og 5- bords kostemalte plater i alle tørre rom, baderomsplater på vegg i våtrom. Benders Gerard takplater på utvendig tak.

Gulv:
I prisen inngår parkett på gulv i alle tørre rom, samt flislagt gulv med varmekabler i bad. Varmekabler i gulv også for hall, stue og kjøkken.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Kvalitetskjøkken fra Sigdal eksklusive hvitevarer.

Bad:
Bad 2. etg leveres med flis på gulv og baderomsplater på vegg. Vegghengt wc, baderomsinnredning type Malin i hvit utførelse med 120 cm heldekkende porselensvask og speilskap med lys. Varme i gulv

Bod / vaskerom:
Bad/vaskerom 1. etg, leveres med flislagt gulv, baderomsplater på vegg, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, servant og dusjbatteri. Varme i gulv

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Med boligen leveres montert stålpipe og vedovn av type UNO1, varmekabler i gulv på våtrom, Hall/trapp, stue og kjøkken.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tomt:
Flat eiendomstomt på ca. 1000kvm, konkret areal vil foreligge etter oppmåling.

Grunnmur/betong:
Støpt plate på mark er inkludert i prosjektet.

Betingelser

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av bolig fra Boligpartner.

Adkomst

Parkering på egen tomt, mulighet for garasje.

Omkostninger

Pris på nøkkelferdig bolig inkl. tomt, grunnarbeid samt betongplate 3.990.000
Det skal i tillegg til kjøpesummen betales inn følgende:

2,5% av andel tomteverdi som utgjør 10.000,- kroner i dok.avgift.
Tinglysningskostnader kr. 525,- for skjøte og for hvert lån som skal tinglyses
Tinglysningsgebyr pr. panterettsdokument kr. 697,-
Grunnboksutskrift kr. 172,-
Tilknyttningsavgifter, avfallshåndtering og byggestrøm i byggeperioden.


Kotteveien 40 , 7142 UTHAUG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger