Hus B

Åfjord, 7170 ÅFJORD

Pris

kr 2 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 790 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 90 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontorTlf:

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Drømmer du om en lettstelt bolig, og minimalt med vedlikehold?

BoligPartner har gleden av å presentere to eneboliger i kjede med en hyggelig og solrik beliggenhet i Åfjord. Dette er en bolig for deg som vil bo nært sjøen og naturen i landlige omgivelser. Det er ca. 12 minutters kjøretur til Åfjord sentrum. Her finer man blant annet kjøpesenter, dagligvarebutikker, frisør, restaurant, skole og barnehager.

Gunstige betalingsbetingelser! Kun 10% forskudd - betal resten når du flytter inn. Det betyr at du slipper et kostbart byggelån i byggeprosessen og du kan enkelt planlegge salg av egen bolig.

Beliggenhet

Dette er en flat tomt i et boligfelt. Her har du særdeles gode solforhold, med noe sjøutsikt mot sørvest. Kort gangavstand til sjøen og båtmarina.

Det vil bli opparbeidet 2 bussholdeplasser ved Flatlia Boligfelt. Videre vil det, i likhet som i Hesthagan Sjøside, etableres et lekeområde ved Flatlia Boligfelt.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Åfjord, 7170 ÅFJORD

Loading map...
Les mer om nabolaget