Flott hytte med fantastisk beliggenhet på Stokkøya

Flott hytte med fantastisk beliggenhet på Stokkøya

Solberg, 7178 STOKKØY

Pris

kr 2 052 100,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 052 100,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 97 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontorTlf:

Last ned

Gis Kart

Fasiliteter

Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Fiskemulighet

Beliggenhet

Tomteområdet ligger på Stokkøya i Åfjord kommune. En fantastisk plassering på Solberg i Guttelvika på Stokkøya med utsyn rett sørover hvor du har havet og sola hele dagen! Solberg ligger nært Hosnastrand med Strandbaren og Stokkøya sjøsenter.

Tomta er ferdig regulert med vei, vann og kloakk samt klargjort til bygging. Den ligger ca. 100 meter fra sjøen med kun svaberg foran. Det er regulert inn og muligheter for å sette opp en fritidsbolig og et anneks på eiendommen. Dette er en unik sjanse til å sikre seg en fantastisk hytte på en sørvendt tomt med svaberg ned til sjøen.

Ta kontakt så blir vi gjerne med deg på tomtebefaring.

Beskrivelse av boligen

På denne flotte utsiktstomta anbefaler vi Magna som et godt alternativ. Ønsker du å bygge en av våre andre hyttetyper, se vår hjemmeside: Boligpartner.no.

Magna er en stor, men samtidig lun hytte. De karakteristiske Lynx-elementene bestående av store vinduer, treverk og stein preger også Magna. I tillegg har hytta flere lune og overbygde uteplasser. Sentralt i Magna er det store allrommet på over 40 kvm som består av stue, spisedel og kjøkken. Store og mange vinduer slipper lyset inn og gir en flott utsikt. Magna har også en smart TV-stue, noe som er lurt når flere generasjoner og familier er på hytta samtidig. I tillegg har hytta en hems med soveplasser til mange.

Magna er på totalt 97 kvm og består av stue og kjøkken, tre soverom, bad/vaskerom, separat WC, innvendig bod, vindfang og en smart utvendig sportsbod. Foldeveggen av glass gjør det mulig å åpne opp spisestuedelen slik at den blir en del av den overbygde uteplassen.

Solberg, 7178 STOKKØY

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger