Komplett innflytningsklar enebolig på venstøp Terrasse, inkludert tomt. Pris 5 229 000,-

Venstøp Terrasse-Venstøplia, , 3721 SKIEN

Pris

kr 5 229 250,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 229 250,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 175 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Vora Entreprenør AS
3948 Porsgrunn
grenland@boligpartner.no
Tlf: 35 96 62 00

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Turterreng, Balansert ventilasjon, Parkett

Beliggenhet

Boligen er planlagt bygd på boligfeltet Venstøp Terasse. Vi har flere boligtomter som ligger solrikt og landlig til, ca 4 km nord for Skiens sentrumsgater. Kort gangvei til barneskole og barnehage, lekeplass og turområder. Her finner du attraktive og solrike eiertomter fra 626 - 702 kvm, beliggende høyt i terrenget med utsikt over kulturlandskapet rundt .

Tomtene er skilt ut fra Gnr. 8 Bnr. 34/136 og har betegnelsene Venstøp Terrasse tomt 24-29. I feltet er det satt opp skilt med tomtenummer slik at det skal være lett og orientere seg i området.

Boligen vi har lagt ut i denne annonsen er kun ett eksempel på hva vi kan tilby fra vår omfattende huskatalog, Vi kan også tilpasse våre boligtyper på denne tomten etter kundens ønsker iht til kommunale byggekrav.

Beskrivelse av boligen

Aragona er en familievennlig enebolig tilpasset skrånende tomter med et bruksareal på 175 kvadratmeter fordelt på to plan. Hovedplanet rommer en åpen stue- og kjøkkenløsning, som likevel ivaretar rommenes egenart med egne soner. Her får du et godt arbeidskjøkken med plass til spisebord og en stue med frittstående ildsted og utgang til balkong. Hovedplanet rommer også en gang, soverom, bad og en innvendig bod.

Underetasjeplanet rommer to soverom, tv-stue, gjesterom, bad/vaskerom og innvendige boder for god lagringskapasitet. Aragona kan med andre ord romme hele fire soverom og har bad i hver etasje, noe som er midt i blinken for de fleste barnefamilier.

Adkomst

På egen tomt

Venstøp Terrasse-Venstøplia, , 3721 SKIEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger