Komplett innflytningsklar enebolig på Venstøp Terrasse inkludert tomt.

Venstøp Terrasse-Venstøplia, 3721 SKIEN

Pris

kr 4 173 750,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 173 750,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 116 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Apland og Heibø AS
3948 Porsgrunn
grenland@boligpartner.no
Tlf: 35 96 62 00

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Turterreng, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Boligen er planlagt bygd på boligfeltet Venstøp Terasse. Vi har flere boligtomter som ligger solrikt og landlig til, ca 4 km nord for Skiens sentrumsgater. Kort gangvei til barneskole og barnehage, lekeplass og turområder. Her finner du attraktive og solrike eiertomter fra 626 - 702 kvm, beliggende høyt i terrenget med utsikt over kulturlandskapet rundt .

Tomtene er skilt ut fra Gnr. 8 Bnr. 34/136 og har betegnelsene Venstøp Terrasse tomt 24-29. I feltet er det satt opp skilt med tomtenummer slik at det skal være lett og orientere seg i området.

Boligen vi har lagt ut i denne annonsen er kun ett eksempel på hva vi kan tilby fra vår omfattende huskatalog, Vi kan også tilpasse våre boligtyper på denne tomten etter kundens ønsker iht til kommunale byggekrav.

Beskrivelse av boligen

Ettplanshusene våre er populære, og Dalsheim er intet unntak! Bygger du Dalsheim får du en kostnadseffektiv og smart enebolig med et bruksareal på 116 kvadratmeter; en bolig som passer inn i de aller fleste bomiljøer.

Boligen inneholder vindfang, gang, innvendig bod, bad/vaskerom, tre gode soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette er den sosiale sonen og rommet fremstår som lyst og luftig. Stuen har mulighet for ildsted og har utgang til terrasse/uteplass. I tillegg har Dalsheim en sportsbod som gir deg gode lagringsmuligheter.

Adkomst

På egen tomt

Venstøp Terrasse-Venstøplia, 3721 SKIEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger