Ny enebolig i barnevennlige Geiteryggen. Tomt og grunnarbeid er inklusiv i oppgitt pris.

Geiteryggvegen 7, 3811 HØRTE

Pris

kr 3 374 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 374 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 141 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt, Fiskemulighet

Beskrivelse av boligen

Prisen inkluderer ferdig oppsatt bolig iht. våre leveransebeskrivelser inklusiv tomt, grunnarbeid, støptplate på mark, Pipe, brannmur, vedovn, Overflategulv, malte veggplater og fliser.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Kostemalte veggplater og malte trefiberplater i alle tørre rom.

Gulv:
Valgfri gulv inntil veiledende kr 350 pr m2 inkl. mva. i alle tørre rom.
Valgfri flis inntil veiledende kr 350 pr m2 inkl. mva. i vf, bod, bad og bad/vask.

Listverk:
Fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Trappen leveres fabrikkmalt farge hvit med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra Sigdal.

Våtrom:
På bad og bad/vask leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. 30x60 hvite glatte fliser på vegger, 20x20 sort eller grå fliser på gulv. Bod hovedplan 20x20 gulvflis sort eller grå. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig.

VF:
30x60 flis på gulv.

Elektrisk:
Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.
Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Innhold

1 etg: Vf, bad, bod, 1 soverom, stue og kjøkken.
2 etg: gang, bod, bad/vask og 2 soverom.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål

Beskrivelse (type bolig)

BoligPartner-favoritten Vegaardsheim har en planløsning som appellerer godt til de fleste familier. Dette er en vinkel­bolig over halvannen etasje for flat tomt. 1. etasje rommer soverom, bad, stort kjøkken med tilknyttet bod og et romslig stueareal. I loftsetasjen er det bad, to soverom, en bod med god oppbevaringsplass, og en hyggelig loftstue som ofte blir barnas favorittkrok. Om familien trenger et fjerde soverom kan loftstua enkelt innredes som nettopp det.

Oppvarming

Varmekabel i VF, Bad Hovedplan, Bod Hovedplan og Bad/Vask loftplan.
Valgfri vedovn inntil veiledende kr 12 500,-.

Overtakelse

Etter avtale med salgskontoret.

Betalingsbetingelser

Det vil bli etablert to kontrakter. En med tomteeier for kjøp av tomt. En med Agenda Bygg (BoligPartner) for kjøp av resterende hus leveranse iht leveransebeskrivelsen.
Overtagelse av tomt skal skje snarest etter budaksept/kontraktsignering og senest ved godkjent byggesøknad for prosjektet. Deretter løpende innbetalinger iht betalingsplan underveis i byggeperioden. Siste innbetaling er ved overtagelse av boligen.

Geiteryggvegen 7, 3811 HØRTE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger