Ny enebolig på Gunheim- Lav pris Kun kr 2 850 000,- Tomt-grunnarbeid er inklusiv i oppgitt pris.

underbergåsen 3, 3810 GVARV

Pris

kr 2 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 850 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 114 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt, Fiskemulighet

Beskrivelse av boligen

Prisen inkluderer ferdig oppsatt bolig iht. våre leveransebeskrivelser inklusiv tomt, grunnarbeid, støptplate på mark, Pipe, brannmur, vedovn, Overflategulv, malte veggplater og fliser.

Standard

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte hel-tre dører fra Kloppen Trevare.
Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Vegger bekles med Faspanel 3-bord, himling bekles med malte trefiberplater 60x120.

Gulv:
Valgfri gulv inntil veiledende kr 350 pr m2 inkl. mva. i alle tørre rom.
Valgfri flis inntil veiledende kr 350 pr m2 inkl. mva. i entre, bad/vask og sportsbod.

Listverk:
Fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 og taklist 16x70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra Sigdal.

Bad/Vask:
Fortissimo våtroms plater Denver white leveres vegger, fliser på gulv.

Elektrisk:
Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 200 + 50 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Rørleggerarbeid:
Rørleggerarbeidet utføres av autorisert rørlegger. Alle vannledninger leveres som rør i rør system i plast. Spillvannsledninger leveres i plast (ABS/PP). Sanitærutstyr i hvit utførelse og armaturer leveres fra anerkjente produsenter. Nødvendige bunnledninger og tilførselsledninger for fremføring av varmt og kaldt vann under støpte gulv ved plate på mark.

Mer informasjon ta kontakt med selger.

Innhold

Entre, gang, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/vask, bod og sportsbod.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål.

Beskrivelse (type bolig)

Det enkle, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet. De tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue- og kjøkkenløsning på nesten 50 kvadratmeter, ligger som perler på en snor. Stua har plass til både sofagruppe og tv-krok, og både terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

Oppvarming

Varmekabel i entre, bad/vask og bod.
Valgfri vedovn inntil veiledende kr 15 000 inkl. mva.

Overtakelse

Etter avtale med salgskontoret.

Betalingsbetingelser

Det vil bli etablert to kontrakter. En med tomteeier for kjøp av tomt. En med Agenda Bygg (BoligPartner) for kjøp av resterende hus leveranse iht leveransebeskrivelsen.
Overtagelse av tomt skal skje snarest etter budaksept/kontraktsignering og senest ved godkjent byggesøknad for prosjektet. Deretter løpende innbetalinger iht betalingsplan underveis i byggeperioden. Siste innbetaling er ved overtagelse av boligen.

underbergåsen 3, 3810 GVARV

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger