Gunheim - Ny enebolig med flott beliggenhet - 5 soverom, 2 bad, 1/2 stuer

underbergåsen 3, 3810 GVARV

Pris

kr 3 215 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 215 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 173 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Hage, Sentralt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Båtplass, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beskrivelse av boligen

Prisen inkluderer ferdig oppsatt bolig iht. våre leveransebeskrivelser støptplate på mark, Pipe, brannmur, vedovn, Overflategulv, malte veggplater og fliser. Tomt og grunnarbeid kommer utenom og utgjør kr 475 000,-

Beskrivelse (type bolig)

Med hele fem soverom og to bad skulle Gjendebu dekke de fleste behov en stor familie måtte ha. Nostalgiske dør- og vindusomramminger, et overbygd inngangsparti og en smart planløsning har gjort Gjendebu til et attraktivt valg for mange.

Gjendebu er en klassisk vinkelbolig over halvannen etasje tilpasset flat tomt. Boligen har et bruksareal på 173 kvadratmeter – og hovedplanet rommer foruten 2 soverom også et vindfang, en hall, bad, vaskerom, stue, kjøkken og en innvendig bod.

En åpen løsning mellom stue og kjøkken gjør opplevelsen av rommene luftig og romslig, samtidig som rommene beholder sin egenart. Fra kjøkkenet er det dør ut til en overbygd uteplass, samt dør inn til vaskerommet.

Loftsplanet har ytterligere tre soverom, og det største av dem har et eget walk-in closet på 5,6 kvadratmeter. I tillegg rommer loftet et stort, komfortabelt bad, en innvendig bod med gode lagringsmuligheter og en gang med mange innredningsmuligheter.

Gjendebu er et utvilsomt et praktisk hus som det er godt å leve i.

Innhold

1. etasje:
Vf, vask, hall/Trapp, stue, kjøkken, bod , bad, sov 1,
sov 2-

2. etasje:
Gang/trapp, sov 3, sov 4, sov 5 med garderobe, bod, bad.

Kort om eiendommen

Tomten har fantastisk gode solforhold og landlig til med utsikt mot Lifjell i Bø. Det er gangavstand til Gvarv sentrum med skole og barnehage. Gunheim Boligfelt ligger barnevennlig til.
Gvarv kan også tilby båthavn, badeplasser, tradisjonsrikt bakeri, diverse butikker og kollektivtransport pluss mye mer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål.

Oppvarming

Varmekabel i vf, bad, vask og bad 2 etg.
Valgfri vedovn inntil veiledende kr 18 000 inkl. mva.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale med salgskontoret.

Betalingsbetingelser

Det vil bli etablert to kontrakter. En med tomteeier for kjøp av tomt. En med Agenda Bygg (BoligPartner) for kjøp av resterende hus leveranse iht leveransebeskrivelsen.
Overtagelse av tomt skal skje snarest etter budaksept/kontraktsignering og senest ved godkjent byggesøknad for prosjektet. Deretter løpende innbetalinger iht betalingsplan underveis i byggeperioden. Siste innbetaling er ved overtagelse av boligen.

underbergåsen 3, 3810 GVARV

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger