Nystulvannet- Romslig hytte med 3 soverom og hems. Solrikt og flott utsikttomt på over 3 mål!

Damstulvegen, 3677 NOTODDEN

Pris

kr 2 952 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 952 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Barnevennlig, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Nystulvannet ligger på nordsiden av Lifjell, med utsikt til skog og fine fjell. Gode bademuligheter fisking, ski, kano og turområde.

Beskrivelse av boligen

Bukkespranget er en romslig hytte utviklet for flate tomter, bygget er maksimal utnyttelse av lys og sol-forhold. Bygger du Bukkespranget får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinntrykk av store og små.

Pris pr 16.04.2019
Tilbudet er basert på nøkkelferdig hytte og tomt.
(kr 2 952 000,-)

Arealer (kvm):
Hovedplan: 85,1
Gulvareal hems: 22,8
Tilleggsareal utvendig: 5,8
Bruksareal hytte: 85,1
Totalt bruksareal: 90,9
Bebygd areal (BYA): 104,0

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. Vegger leveres med Fortissimo baderomspanel på bad. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv valgfri fliser inntil kr 350 pr m2. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Vask/bod:
På Vask/bod leveres varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.
Vegger leveres med liggende ubehandlet furupanel.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv valgfri parkett/laminat inntil 350,- kr pr. m2 på tørre rom. Flis i entre, bad og vask/bod. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for
ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Taktekking:
Her leveres pappshingel type mørk skrå, Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusivt rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Oppvarming:
Valgfri vedovn inntil veiledende kr 15 000,- med glassplate. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på Entre, Vask/bod og bad.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Adkomst

Kjør til Notodden og fortsett mot Heddal. Kjør til innkjøring til høyre (Melås bru/Gavlesjå).
ta til høyre andre siden av elva og følg skiltingen Gavlesjå. Ta til venstre ved skiltet Gavlesåveien og avkjøringen mot venstre ved Nystulvannet.
Følg denne veien ca 2 km.

Kort om eiendommen

Stor eiertomt på hele 3116 m2 med vei, vann, strøm, kloakk og bredbåndtilknytting.

Oppvarming

Vedovn og varmekabler

Damstulvegen, 3677 NOTODDEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger