Høgås sør- funkis enebolig. Solrikt tomt og flott utsikt.

Vindåsvegen, 3684 NOTODDEN

Pris

kr 4 890 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 890 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 185 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Tomten ligger meget pent til på toppen av Notoddens nyeste boligfelt, Høgås Sør. Dette er endetomten i Vindåsvegen på oppsiden av veien. Fantastisk flott utsikt mot Gaustatoppen og Blefjell. Meget barnevennlig område med gangavstand til barnehage og barneskole med kunstgressbane, ballbinge, akebakke m.m. Flotte turområder som Eikeskar og Tinnemyra er like i nærheten. Bybussen går i Høgåsvegen. Det er i overkant av 5km til Notodden sentrum og alle byens fasiliteter.

Beskrivelse av boligen

Ancona er en moderne familiebolig med det lille ekstra. Med rette linjer, store vindusflater og herlige overbygde uteplasser er dette et drømmehus. Her ønskes du velkommen inn i en hall hvor du møtes av lyset som flommer inn via stuevinduene. Boligen har fem soverom og to bad. I hver etasje utgjør en luftig stue et naturlig samlingspunkt for både store og små. Selve inngangspartiet til huset er overbygget, med separat adkomst til innvendig bod og sportsbod.

Adkomst

Fra Notodden sentrum, kjør E134 i retning Kongsberg, og ta av opp mot Høgås. Følg Høgåsvegen forbi Høgås skole og ta til høyre inn ved Høgås Sør.

Vindåsvegen, 3684 NOTODDEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger