Sports hytta for hele familien på Røyslia hytteområde. Hytta har et totalt gulvareal på hele 121 m2.

Røyslia 48, 3697 TUDDAL

Pris

kr 2 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 950 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 77 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Barnevennlig, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Hage, Båtplass, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Hytta ligger på Røyslia hytteområde. 2-2,5 time fra Oslo. Fra nedre Telemark, Buskerud og Vestfold 2 timer. Området ligger på 881 m.o.h. Lett og fint turterreng, tilgang til løyper rett utenfor hyttedøra. Det er omtrent like mange kilometer med sommerstier. Gode jakt og fiske muligheter. Det er milevis med fine sykkelveier innover i fjellet, eller på asfalterte veier. Området er perfekt for de som liker å gå på ski om vinteren, gå turer om sommeren, sykle eller drive med jakt og fiske.

Beskrivelse av boligen


Innhold


Kortfattet leveransebeskrivelse

Tilbudet er basert på nøkkelferdig hytte inklusiv selveiertomt (ca 1018 kvm).

- Valgfri parkett/laminat inntil kr 450,- pr. m2 i alle
tørre rom
- Flis og sokkelflis på bad
- Flis og sokkelflis på bod
- Flis i vindfang
- Fortissimo baderomsplater på vegg bad
- EL punkter ihht NEK 400
- Rør leveranse
- Kjøkkenpakke
- Stålpipe og peisovn
- 200mm isolasjon i yttervegger
- Varmekabler med på bad, bod og vindfang.

Standard

Innhold

Kjøkken:
Kvalitetskjøkken fra Norema/Sigdal. (gjelder ikke hvitevarer)

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.

Dører:
Til hytter i Birken-serien leveres en spesialdesignet ytterdør for BoligPartner, (se signaturbeskrivelse) med karm i samme farge som dørblad. Farge i hht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.

Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.

Balkong og terrassedører leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.

Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med slett speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vindu:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Birken-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Innvendig kledning vegg:
Som standard leveres kostmalt panelplate, 5 bord skygge.

Taktekking:
Betongtakstein leveres som standard.

Himlingskledning:
MDF panelbord, kostmalt farge hvit, 11 x 142 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Flis på bad, bod og vindfang. Valgfri parkett/Laminat inntil kr 450,- pr. m2.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, grunnet.
Under og over vinduer og dører monteres vannbrettbeslag i silver.

Innvendig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, fotlist/gerikt type 12 x 58 avrundet. Taklist 21 x 45 avrundet.

Trapper:
For hems leveres sambatrapp i lakkert furu. Som tilvalg kan sambatrapp leveres hvitmalt/beiset.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2018.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom.
Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskrivelse (type bolig)

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Storåsen) inkl selveietomt (kr 700 000,-) og støping av såle. Prisen inkluderer el installasjon iht Nek 400 og rør installasjon. Tilknytningsavgifter for vann/avløp kommer i tillegg på kr 260 000,-

Hytta har et totalt gulvareal på hele 121 m2.

Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.
Hytta er på 76 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Vi kan bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 75,8
Gulvareal hems: 45,5
Tilleggsareal utvendig: 1,3
Bruksareal hytte: 75,8
Totalt bruksareal: 77,1
Bebygd areal (BYA): 89,0

Adkomst

Fra Oslo, Drammen, Kongsberg kjøres E134 forbi Notodden til Sauland. Ta til høyre i Sauland sentrum og følg skiltene til Tuddal. I Tuddal sentrum ved kirken følges vegen mot Rjukan. Etter å ha kjørt opp Solheims-brekkene fra sentrum opp til fjellet, ligger Røyslia hytteområde ved enden av Kovstulvatnet, som er det tredje vannet på venstre side. Innkjøring til hyttefeltet er merket med Røyslia og er på venstre side.
Tuddal Høyfjellshotell ligger ca 1 km fra hytteområdet.

Diverse

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Rune Vassend for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.05.2019, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Røyslia 48, 3697 TUDDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger