Løkjestul - Kun 2 420 000,- inkl grunnarbeid og tomt. Naturskjønne omgivelser.

Løkjestul Tomt 30, 3697 TUDDAL

Pris

kr 2 420 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 420 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 64 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Parkett, Fiskemulighet

Beskrivelse av boligen

Prisen inkluderer ferdig oppsatt hytte iht. være leveransebeskrivelser inklusiv grunnarbeid, tomt, støpt-plate på mark, pipe med heldekkende beslag over tak, brannmur, vedovn, overflategulv, stående panel, fliser og varmekabler.

Innhold

gang, bod, 3 soverom, bad/vask, stue/kjøkken.
Hems

Adkomst

Kjøretid fra Skien eller Drammen er ca 2 timer. Avstand til Tuddal sentrum er ca 4,5 km til Gaustadtoppen 24 km og til Rjukan 37 km.

Man tar av opp til høyre fra hovedveien (Tuddalsveien) ca 1 km sør for Tuddal sentrum og kjører ca 3,5 km opp Hovedveien frem til avkjøring til Løkjestul hytteområde.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbolig.

Beskrivelse (type bolig)

Gråhø med hems er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Hytten kan enkelt huse 10 overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Arealet i hytta utnyttes dermed maksimalt, og gir deg den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. Og hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges.

Oppvarming

Valgfri vedovn inntil veiledende 15 000,- inkl. mva.
Varmekabler bad/vask, bod og gang.

Overtakelse

Etter avtale med salgskontor

Betalingsbetingelser

Det bil bli etablert to kontrakter. En med tomteeier for kjøp av tomt. En med Agenda Bygg (Boligpartner) for kjøp av resterende hytte leveranse iht leveransebeskrivelsen.
Overtagelse av tomt skal skje snarest etter budaksept/kontraktsignering og senest ved godkjent byggesøknad for prosjektet. Deretter løpende innbetalinger iht betalingplan underveis i byggeperioden. siste innbetaling er ved overtagelse av hytten.

Løkjestul Tomt 30, 3697 TUDDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger