Løkjestul - Naturskjønne omgivelser - Skiløype og turterreng like ved - inkl. grunnarbeid og tomt

Løkjestul 45, 3697 TUDDAL

Pris

kr 2 680 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 680 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 93 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beskrivelse av boligen

Prisen inkluderer ferdig oppsatt hytte iht. være leveransebeskrivelser inklusiv grunnarbeid, tomt, støpt-plate på mark, pipe med heldekkende beslag over tak, brannmur, vedovn, overflategulv, stående panel, fliser og varmekabler.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 85,1
Gulvareal hems: 22,8
Tilleggsareal utvendig: 5,8
Bruksareal hytte: 85,1
Totalt bruksareal: 90,9
Bebygd areal (BYA): 104,0

Beskrivelse (type bolig)

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og sol-forhold. Hytta rommer entre´ med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en pen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems - et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små

Innhold

Entre, gang, stue/kjøkken, tv-stue, 3 soverom, bod, vask/bod og bad.

Adkomst

Kjøretid fra Skien eller Drammen er ca 2 timer. Avstand til Tuddal sentrum er ca 4,5 km til Gaustatoppen 24 km og til Rjukan 37 km.

Man tar av opp til høyre fra hovedveien (Tuddalsveien) ca 1 km sør for Tuddal sentrum og kjører ca 3,5 km opp Hovedveien frem til avkjøring til Løkjestul hytteområde.

Kort om eiendommen

Tomten ligger 761 m.o.h
Det er flotte tur muligheter i området, sommer som vinter.
med milevis oppkjørte løyper.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbolig

Oppvarming

Valgfri vedovn inntil veiledende kr 15 000,-.
Varmekabler bad, entre og vask/bod.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale med salgskontor

Betalingsbetingelser

Det bil bli etablert to kontrakter. En med tomteeier for kjøp av tomt. En med Agenda Bygg (Boligpartner) for kjøp av resterende hytte leveranse iht leveransebeskrivelsen.
Overtagelse av tomt skal skje snarest etter budaksept/kontraktsignering og senest ved godkjent byggesøknad for prosjektet. Deretter løpende innbetalinger iht betalingplan underveis i byggeperioden. siste innbetaling er ved overtagelse av hytten.

Løkjestul 45, 3697 TUDDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger