Innholdsrik hytte på Lifjell/Høgefjell fantastisk utsikt og solforhold

Høgefjell, 3800 BØ I TELEMARK

Pris

kr 3 700 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 700 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 96 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Utsikt, Parkett

Beliggenhet

På Lifjell (Høgefjell) feltet er det 35 tomter som er til salgs.
Ta kontakt ved visning av evt tomtene.

Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark og er ditt nærmeste høyfjell på sør-/Østlandet.
Skisenteret har en heis (T-krok) og fire nedfarter av varierende vanskelighetsgrad hvorav en nedfart er en terrengpark.

Terrengparken består av ulike hopp og rails med utfordringer for de fleste. Flombelysning.
Vinterland er barneheisen vår som har 1 heis (tallerken) og en nedfart på 300 m. Her setter vi ut ulike elementer av hopp og rails som de minste kan leke seg på.

Begge stedene har kafeteria/varmestue, skiutleie og skiskole.
Lifjell har 80 km preparerte langrennsløyper i flott høyfjell terreng.

Beskrivelse av boligen

Prisen inkluderer ferdig oppsatt hytte iht. være leveransebeskrivelser inklusiv tomt, støpt-plate på mark, pipe med heldekkende beslag over tak, brannmur, vedovn, overflategulv, stående panel, fliser og varmekabler.

Standard

Kjøkken
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal (kr 75.000,- inkl. Mva.) slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad
På baderom leveres baderomsinnredning alterna malin servant, 2 skuffer speil med led.
Dusjhjørne 90x90, blandebatteri, veggbatteri med termostat, varmekabler og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Fortissimo Denver white 11x620x240 på vegger og fliser på gulv.
I himling leveres 12x120 faspanel ubehandlet furu.

Dører og vinduer
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt.

Vinduer
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Utvendig kledning
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.
I Karakter-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.
Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineralull og det monteres inntrukket diffusjonssperre.

Innvendig kledning vegg
Det leveres stående kledning 14 x 145 mm skygge skrå furu, natur ubehandlet.

Taktekking
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning
Det leveres 12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv
På gulv valgfri gulv inntil veiledende kr 350 pr m2 inkl. mva. på tørre rom.
Valgfri flis inntil veiledende kr 350 pr m2 inkl. mva. i vf, bad og vask/bod.

Utvendig belistning
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte bord, ubehandlede.

Innvedig belistning
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, profilert type 15 x 70. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper
Trapp og hemsstige inklusivt rekkverk leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Elektrisk punkt
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014.

Rørleggerarbeid
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom.

I prisen følger med
- Tomt
- Ferdig støpt plate
- kr 75 000,- i kjøkken
- Baderomsinnredning
- Vedovn
- Garantier og forsikring
- Fliser bad, bod og VF
- Varmekabler bad, bod og VF

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Innhold

Bod, vf, bod, stue/kjøkken, bad, tv-stue, gang, 3 soverom.
Hems

Adkomst

Fra OSLO / DRAMMEN kjører man rimelig køfritt E 134 fra Drammen til Notodden, så over flyplassen til Sommarland, og Lifjellvegen til høyre forbi ny Høyt og Lavt Klatrepark opp på fjellet. Etter skisenter er det første bomvei til venstre.
Etter bommen er det inn i solskinnsdalen og så til venstre to ganger og over bru og opp på toppen av Høgefjell.

Fra VESTFOLD kjører man til E-18 Skien og tar RV 36 i retning Notodden, ta til høyre mot Lifjell i Bø sentrum. Ved Sommerland ta så opp Lifjellvegen til venstre og kjør forbi nytt Høyt og Laft Klatrepark opp på fjellet. Etter skisenter er det første bomvei til venstre. Etter bommen er det inn i Solskinnsdalen og så til venstre to ganger og over bru og opp på toppen av Høgefjell.

Til Bø er det også god kollektiv transport forbindelse. Det går direkte tog fra Oslo og sørlandsbanen går igjennom bø. Det er også god buss forbindelse fra Oslo og Vestfold

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbolig

Beskrivelse (type bolig)

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser.
Det fantastiske kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i flotte Bukkehø. Her løfter taket seg nesten fem meter opp mens de mange og store vindusflatene hilser naturen utenfor velkommen inn. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygd uteplass. Tenk deg følelsen av å nyte morgenkaffen der ute. Ro og lykke.

Med en ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer. I Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden. En perfekt lagringsplass når utetøyet og skoa trenger sin velfortjente hvile etter dagens spreke fjelltur.

Oppvarming

Valgfri vedovn inntil veiledende 15 000,- inkl. mva.
Varmekabler på bad, vf og bod

Overtakelse

Etter avtale med salgskontor.

Betalingsbetingelser

Det bil bli etablert to kontrakter. En med tomteeier for kjøp av tomt. En med Agenda Bygg (Boligpartner) for kjøp av resterende hytte leveranse iht leveransebeskrivelsen.
Overtagelse av tomt skal skje snarest etter budaksept/kontraktsignering og senest ved godkjent byggesøknad for prosjektet. Deretter løpende innbetalinger iht betalingplan underveis i byggeperioden. siste innbetaling er ved overtagelse av hytten.

Høgefjell, 3800 BØ I TELEMARK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger