Innholdsrik familiehytte på Lifjell/Høgefjell Fantastisk utsikt og solforhold

Høgefjell, 3800 BØ I TELEMARK

Pris

kr 4 095 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 095 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 96 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Agenda Bygg
3802 Bø i Telemark
bo@boligpartner.no
Tlf: 418 62 696

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

På Lifjell (Høgefjell) feltet er det 35 tomter som er til salgs.
Ta kontakt ved visning av evt tomtene.

Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark og er ditt nærmeste høyfjell på sør-/østlandet.
Skisenteret har en heis (T-krok) og fire nedfarter av varierende vanskelighetsgrad hvorav en nedfart er en terrengpark.

Terrengparken består av ulik hopp og rails med utfordringer for de fleste. Flombelysning.
Vinterland er barnheisen vår som har 1 heis (tallerken) og en nedfart på 300 m. Her setter vi ut ulike elementer av hopp og rails som de minste kan leke seg på.

Begge stedene har kafeteria/varmestue, skiutleie og skiskole.
Lifjell har 80 km preparerte langrennsløyper i flott høyfjell terreng.

Beskrivelse av boligen

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har man en praktisk hems (11 m2 gulvareal) som gir større fleksibilitet og flere sengeplasser.

Hytten har et flott kjøkken- og stueområde på over 40 m2. Her løfter taket seg nesten fem meter opp og store vindusflater slipper inn mye lys og gir godt utsyn til naturen. Fra kjøkkenet er det utgang til en praktisk overbygd uteplass.

Med en ekstra tv-stue kan noen trekke seg litt unna og ikke forstyrre andre, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser.
I Bukkehø blir også den viktige bodplassen ivaretatt. Her har man egen sportsbod til ski og utstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden. En god lagringsplass for bla. utetøy og sko.

Med en ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer. I Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden. En perfekt lagringsplass når utetøyet og skoa trenger sin velfortjente hvile etter dagens spreke fjelltur.

Adkomst

Fra OSLO / DRAMMEN kjører man rimelig køfritt E 134 fra Drammen til Notodden, så over flyplassen til Sommarland, og Lifjellvegen til høyre forbi ny Høyt og Lavt Klatrepark opp på fjellet. Etter skisenter er det første bomvei til venstre.
Etter bommen er det inn i solskinnsdalen og så til venstre to ganger og over bru og opp på toppen av Høgefjell.

Fra VESTFOLD kjører man til E-18 Skien og tar RV 36 i retning Notodden, ta til høyre mot Lifjell i Bø sentrum. Ved Sommarland ta så opp Lifjellvegen til venstre og kjør forbi nytt Høyt og Laft Klatrepark opp på fjellet. Etter skisenter er det første bomvei til venstre. Etter bommen er det inn i Solskinnsdalen og så til venstre to ganger og over bru og opp på toppen av Høgefjell.

Til Bø er det også god kollektiv transport forbindelse. Det går direkte tog fra Oslo og sørlandsbanen går igjennom bø. Det er også god buss forbindelse fra oslo og Vestfold

Høgefjell, 3800 BØ I TELEMARK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger