Storslagen draumehytte med fem soverom i Vik Fjellandsby!

Vik Fjellandsby, 6893 VIK I SOGN

Pris

kr 3 600 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 600 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 152 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

Sognehus AS
6856 Sogndal
sogndal@boligpartner.no
Tlf: 917 90 817

Fasiliteter

Barnevennlig, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Ca 1 time frå Voss ligg Vik Fjellandsby. Her er det flott utsikt mot Vikøyri og Sognefjorden med nydeleg turterreng like utanfor hyttedøra. Med Vik Skisenter like ved og Myrkdalen ein 30min bil tur vekke, er det gode ski-moglegheitar i området.

Nede på Vikøyri er det mogelgheit for å kjøpe eller leige båtplass i Vik båthavn. Her ligg det òg lokale butikkar, vinmonopol, pub, hotell, kafèar og badestrand.

Det er moglegheit for å fiske etter aure eller gå på merka turstiar på Vikafjellet, ca 10-15 min i bil frå Fjellandsbyen.

Sjå heimesida til Vik Fjellandsby for meir informasjon og bilete av tomtene.

Beskrivelse av boligen

Storstuggu er ei storslagen draumehytte tilpassa flate tomter med eit totalt bruksareal på 148 kvadratmeter, fem soverom og inntil 10 sengeplassar. I tillegg til soverom, inneheld Storstuggu entrè, bad/vaskerom, og ei open stove-kjøkkenløysing med store vindaugsflater og utgang til solveggen via terassedøra. Hytta har òg fire innvendige boder, og to av dei kan enkelt innreiast som badstove og eit ekstra bad dersom det er ynskjeleg. Det er stove- og kjøkkenløysinga som har gitt Storstuggu namnet sitt - for hytta har ei storstove av dei sjeldne! På 61,9 kvadratmeter kan ein samle gode vener til peiskos og lange måltid.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 147,7
Tilleggsareal utvendig: 4,4
Bruksareal hytte: 147,7
Totalt bruksareal: 152,1
Bebygd areal (BYA): 170,0

Innhold

1. etasje / Hovudetasje:
5 soverom, bad/vaskerom, 4 bodar (evt. badstove, bad..), gang, entrè m/garderobe og stove/kjøkken.

Adkomst

Vik Fjellandsby ligg ved rv13 i Vik i Sogn, like ved Vik Skisenter.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Faste kostnadar ifm tomt:
Ca kr 750,- pr mnd som dekker bla. brøyting av veg, eitt skikort til skitrekk, vedlikehald av felles veg samt vatn- og kloakkanlegg. Fellesutgiftene blir fakturert og administrert av Vik Fjellandsby.
Sjå www.vikfjellandsby.no for nærare informasjon.

Diverse

Dette prospektet er meint som ei orientering om byggeprosjekt og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga. Alle opplysningar er difor gitt med forbehold om at utbygger kan føreta mindre endringar hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ynskjeleg. Illustrasjonar og planteikningar som er nytta i prospektet kan avvike frå verkeleg bygg. 1:100-teikningar og prosjektetbeskrivelse går framfor dette prospektet der det måtte vere avvik.

Vik Fjellandsby, 6893 VIK I SOGN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Sognehus AS