Gråhø på flott tomt i Seljeneset hyttefelt

Seljeneset, 6717 FLATRAKET

Pris

kr 2 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 490 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 64 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontorTlf:

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Fiskemulighet

Beliggenhet

Flatraket ligger idyllisk til 30 km fra Selje og 16 km fra Måløy.

Seljeneset hyttefelt er et godt etablert hyttefelt på Flatraket. Per idag er det bygget 5 hytter i feltet, men her er fortsatt flere flotte tomter ledig. I moloen som ligger i tilknytning til feltet er det mulighet for å leie båtplass om dette skulle være ønskelig.

På Seljeneset har man tilgang til det meste naturen har å by på, rett utenfor hyttedøren. Fra fiske på sjøen til en fjelltur på Sunnivahornet 689 MOH.

Midt i bygda Flatraket finner du også en dagligvarebutikk med et godt og variert utvalg.

Beskrivelse av boligen

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med 6 sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet det det måtte være avvik.

Seljeneset, 6717 FLATRAKET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger