Foris Angulus på flott tomt i Seljeneset hyttefelt

Seljeneset, 6717 FLATRAKET

Pris

kr 2 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 850 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 80 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontorTlf:

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Fiskemulighet

Beliggenhet

Flatraket ligger idyllisk til 30 km fra Selje og 16 km fra Måløy.

Seljeneset hyttefelt er et godt etablert hyttefelt på Flatraket. Per idag er det bygget 5 hytter i feltet, men her er fortsatt flere flotte tomter ledig. I moloen som ligger i tilknytning til feltet er det mulighet for å leie båtplass om dette skulle være ønskelig.

På Seljeneset har man tilgang til det meste naturen har å by på, rett utenfor hyttedøren. Fra fiske på sjøen til en fjelltur på Sunnivahornet 689 MOH.

Midt i bygda Flatraket finner du også en dagligvarebutikk med et godt og variert utvalg.

Beskrivelse av boligen

Foris Angulus er en moderne hytte med et særegent arkitektonisk uttrykk. Hytta minner om sin nære slektning Foris, men er uten hems og med saltak. De karakteristiske store vinduene som går fra gulv til tak, samt steinelementer, gir hytta et moderne uttrykk der samspillet med naturen er viktig. Selve sjelen i hytta er det store allrommet. Her kommer de store vinduene til sin rett og gir hele familien flott utsyn fra både spisedel, kjøkken og stue. Peisen er også sentral i allrommet og gir en lun og koselig atmosfære. I tillegg til allrommet består Foris Angulus av tre soverom, bad/ vaskerom, separat WC, vindfang og en romslig utebod. Bruksareal for Foris Angulus er 80 kvm.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet det det måtte være avvik.
Andre hytter kan leveres på tomten.

Seljeneset, 6717 FLATRAKET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger