Mallasvika - unik mulighet! 3 moderne tomannsboliger med slående utsikt.

Mallasvika, 6817 NAUSTDAL

Pris fra

kr 3 899 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 106 - 111 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3 - 4

Gå til salgskontor

Sunnfjord Bygg AS
6800 Førde
terje.gronfur@boligpartner.no
Tlf: 909 42 138

Fremdrift

Ved første inngåtte kontrakt.

Fasiliteter

Takterrasse, Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Unik mulighet til å sikre seg ei perle, med slående utsikt i Mallasvika i Naustdal.
BoligPartner Førde har gleden av å presentere 3 moderne tomannsboliger, bygd i flotte omgivelser.

Beliggenhet

Du bor 10-15 minutt kjøretur fra Førde, og bruker 5 minutt på den nye gangvegen til Naustdal sentrum. Rett ved ligg det populære fritidsområdet Sanden med båthavn, strand, brygge, kunstverk og turstier som er vakkert opplyste på kveldstid. I sentrum finn du også skole, barnehage, kommuneadministrasjon og butikker.
Fra Mallasvika har du enkel og fri tilgang til merka turstier i nærområdet, fjordaktiviteter og alt annet Naustdal måtte by på. Vi garanterer at du vil trivast i Mallasvika!

Generelle forhold

3 planlagte tomannsboliger:

A Linde 3.899.000,-
B Breim 3.999.000,-
C Linde 3.999.000,-

Beskrivelse

Innvendige overflater:

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit lett glatt" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard.

Gulv:
Laminat eller parkett, velg hva du liker best. Fliser på bad.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.
Hjørnelister er tilvalg.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres fabrikklakkert hvit furutrapp som standard.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
JKE leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
Det leveres hvite, slette våtromsplater fra Fibo som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, buede dusjvegger og baderomsinnredning Line med speil leveres. Veggmontert Wc


Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd/fiber og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Det leveres med stålpipe og ovn av type Mondo 2.
Varmekabler på bad/vaskerom.

Utvendig:
leveres Sportsbod og Carporter.
kledning er grunna og et mellomstrøk maling.
svart sikringsgjerder i front av boligen.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Tomannsboligen Linde ( A og C ) er tilpasset skrå tomter og har hovedinngangen i sokkel-etasjen. Leilighetene er på 111 kvadratmeter, har tre soverom, et bad og innvendig bod.

De smarte leilighetene i Linde er godt tilpasset en småbarnsfamilie. På hovedplanet finner man et stort allrom med kjøkken og romslig stueløsning. Fra stuen er det direkte utgang til overbygget terrasse.

Tomannsboligen Breim (B) tilbyr arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.

Ta gjerne en nærmere kikk på boligene :

https://boligpartner.no/ferdighus/et-godt-hjem-serien/linde

https://boligpartner.no/ferdighus/et-godt-hjem-serien/breimMallasvika, 6817 NAUSTDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget