Moderne tomannsbolig med bod og carport.

Helgåsvegen, 6817 NAUSTDAL

Pris fra

kr 3 550 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 137 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

Sunnfjord Bygg AS
6800 Førde
terje.gronfur@boligpartner.no
Tlf: 909 42 138

Ferdigstillelse

Vi starter søknad om byggeløyve umiddelbart etter kontraktinngåelse.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Bo i et etablert, men rolig område i Helgåsvegen.

Tomannsbolig over to plan
- Stor terrasse
- 4 soverom
- Carport
- Solrikt
- Stille og rolig nær marka

Beliggenhet

Naustdal ligg ideelt til mellom næringsaksen Førde og Florø med en avstand på ca. 13 km til Førde og ca. 45 km til Florø.

Naustdal har flotte fritidstilbud for både barn og voksne. Naustdalshallen ved Naustdal barne- og ungdomsskole gir gode muligheter for idrettsaktiviteter. På Sanden i Naustdal er det sandvolleyballbane og flott badestrand. Elva Nausta er kjent for sitt gode laksefiske og det er flere turområder i skog og mark. I Instedalen er det skianlegg med preparerte løyper til langrenn om vinteren.

Innhold

Tomannsboligen Breim tilby arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.
Begge boligene får høy standard med smarte planløsninger tilpasset alle behov og aldersgrupper. Det blir carport, terrasser og pent opparbeidede utearealer.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit lett glatt" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard. Om du ønsker kan du velge annen overflatebehandling.

Gulv:
Pergo laminatgulv eller eik parkett leveres alle rom, 20x20 flis på bad. Bod og Wc plan 2 gulvbelegg. Kjøper kan velge utfra forskjellige alternativ.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres fabrikklakkert hvit furutrapp som standard.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkeninnrednig er inkludert og leveres fra JKE. Hvitevarer kommer i tillegg. Oppgradering av kjøkken er tilvalg.

Bad:
Vegger leveres med baderomsplater white som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres fra Bademiljø - modell Line.


Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.


Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Oppvarming er stålpipe og vedovn av type Mondo 2. Varmekabler på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Belysning:
Det leveres enkel inn og utebelysning belysning.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Tilvalg:
Dette er en prosjektert bolig hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon.


Dokumentavgift:

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 9000,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 10 222,- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Generelle forhold

Eigedomsskatt
I Naustdal er det 5 års fritak for nye boliger. Innen den tid er over, vil eigedomsskatten trulig være samordna med Førde og de andre nabokommunene. Smart å kjøpe nå!

Helgåsvegen, 6817 NAUSTDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget