Nøkkelferdig, innholdsrik drømmebolig!

Langhogane, 6847 VASSENDEN

Pris

kr 5 785 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 785 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 173 m2
  • Eierform Fast
  • Soverom: 5
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Sunnfjord Bygg AS
6800 Førde
terje.gronfur@boligpartner.no
Tlf: 909 42 138

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Hage, Sentralt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem, Golfbane, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Vassenden / Langhogane er et rolig, familievennlig område med kort avstand til alt du trenger. Butikk, post, skole, barnehage og bare 15 min unna Førde.
Nydelige turområder, gode solforhold og tilgang til alpint anlegg, golf mm. i umiddelbar nærhet.

Beskrivelse av boligen

Amarone har et funkis-inspirert ytre og et romlig, praktisk indre. Denne boligen kan lett tilpasses flate tomter. Her får du to fulle etasjer, hvor takhøyden er opptil 2,6 meter i 1. etasje. Boligen har bad i hvert etasje og tilsammen 5 soverom og et smart walk in closet. På hovedplanet finner du seperat kjøkken, romlig stue med ildsted og utgang til overbygd uteplass. I 2. etasje er det i tillegg etablert en stor taktarasse med pergola - skapt for late sommerdager. Hva mer kan man ønske seg?

Standard

Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling

I Moderne-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv

Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken

Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad

På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom

I Moderne-serien leveres bad/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming

Oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon

Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Langhogane, 6847 VASSENDEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger