Lekker tomannsbolig med vakker utsikt

Brendehaugene 2, 6843 SKEI I JØLSTER

Pris fra

kr 4 045 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 140 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Sunnfjord Bygg AS
6800 Førde
terje.gronfur@boligpartner.no
Tlf: 909 42 138

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Strandlinje, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Brendehaugene i Kjøsnes, Skei i Jølster - finere tomter må man lete lenge etter. Dette er et prosjekt vi har stor tro på. Ta kontakt for flere detaljer.

Beliggenhet

Her bor du midt i fylket, med omtrent like lang avstand til Sogndal, Førde og Sandane. Fantastisk for pendlere. Og jobber du på Skei, har du gåavstand til sentrum.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I prosjektboliger leveres dørene "Visjon 1"

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I prosjektboliger leveres det sparkla og hvitmalte gipsplater i himling. Sparkla og hvitmalte filtstrie vegger. Panelplater kan leveres hvitmalte som tilvalg.

Gulv:
Pergo laminatgulv i alle oppholdsrom og soverom. Flis bad/vask, gulvbelegg bod.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I prosjektboliger leveres det fabrikklakkert hvitt furutrapp som standard.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
JKE leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best, du kan også velge Norema eller Sigdal.

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 2091-F01 S white som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres fra Bademiljø, serie Line.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres pipe og vedovn. Varmekabler på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Her får du mye for pengene. Denne flotte funkisboligen er svært populær på østlandet og er tilpasset slik at du kommer opp i høgden for å nyte deilige solnedganger over Jølstravannet. Oppholdsromma er derfor i 2. etasje.
Boligene får romslig takhøyde (2,6 m på øverste plan) og en gjennomtenkt planløsning som kombinert med moderne arkitektur gir gode og lyse rom med smarte løsninger.
Boligene har 3 soverom, ett bad/vask, stor hall, en wc/gjestetoalett og romslig stue-/kjøkkenløsning med direkte utgang til terrassen. Det er også egen utgang til terrassen fra et av soverommene.
Hver bolig har egen carport med. For lagring er det en innvendig bod samt en utvendig sportsbod i bakkant av carporten. Alt du trenger!

Brendehaugene 2, 6843 SKEI I JØLSTER

Loading map...
Les mer om nabolaget