Moderne tomannsbolig med flott utsikt

Brendehaugen, 6843 SKEI I JØLSTER

Pris fra

kr 3 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 136 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

Sunnfjord Bygg AS
6800 Førde
terje.gronfur@boligpartner.no
Tlf: 909 42 138

Last ned

Sbygg Scan2016 01 30 033841

Ferdigstillelse

Etter avtale

Fremdrift

Oppstart ved salg

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Strandlinje, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

BoligPartner Førde planlegger å bygge en romslig, moderne tomannsbolig som vil mest sannsynlig ha Jølster fineste utsikt.

Beliggenhet

Astrups rike.
Tomta ligger i et rolig område med gåavstand til sentrum. Nydelig utsikt og gode solforhold.
Skei er et koselig tettsted med barnehage, skole, lege, kommunale tjenester, hotell og butikker i umiddelbar nærhet.
Skei i Jølster er på mange måter sentrum og et møtepunkt i fylket, der du har omtrent like lang avstand til Sogndal, Førde og Sandane og flyplass på alle stedene. Helt utmerket!

Generelle forhold

Det er også mulighet for å kjøpe med sitt eget naust ved vannkanten.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit lett glatt" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard. Kan endres til gipsvegger, eller etter ønske som tilvalg.

Gulv:
Pergo laminatgulv i alle oppholdsrom og soverom. Flis bad/vask, gulvbelegg wc.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres hvitlakkert furutrapp som standard.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
JKE, Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 2091-F01 S white som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Det leveres med buede dusjvegger og baderomsinnredning fra Line med speil.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Vannbåren varme. Pipe/ovn som tilvalg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Breim er en tomannsbolig med oppholdsrom i 2.etasje, så du kan nyte den flotte utsikta over Jølstravannet og få med deg deilige solnedganger.
Du kan også velge å ta vekk det ene soverommet, for å få større stue, en plass du nok vil sette pris på.
Ellers, er det hele 4 soverom, bad +wc og romslig kjøkken med plass til stor spisegruppe.
Det er med utvendig bod og carport. Her har du alt du trenger for å trivs.

Brendehaugen, 6843 SKEI I JØLSTER

Loading map...
Les mer om nabolaget