1 igjen! Fantastisk mulighet, med masse kvalitet!

Langhogane, 6847 VASSENDEN

Pris fra

kr 2 799 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 83 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Sunnfjord Bygg AS
6800 Førde
terje.gronfur@boligpartner.no
Tlf: 909 42 138

Last ned

New AssetFile

Eksterne lenker

Ny tittel

Ferdigstillelse

Snart klar for innflytting. Du velger kjøkken og bad selv

Fremdrift

Ta kontakt for visning

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse


Sjarmerende, rimelig tomannsbolig med god planløsning, med alt på ett plan. Ypperlig til førstegangskjøpere eller eldre.

Beliggenhet

Flott beliggenhet med fin utsikt i et nyetablert boligfelt. Gode solforhold. Fine turområder i umiddelbar nærhet.

Generelle forhold

Butikk, post, skisenter, treningssenter og golf bare minutter unna.
15 min til Førde.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Ta2-boligene leveres døra ”Hvit glatt”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Det leveres hvitmalte trefiberplater i himlinger og 3-stav ferdigmalte plater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Det legges eikeparkett/laminat i alle tørre rom, flis på bad og gulbelegg på bod. Kunden står også fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Ta2-boliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
JKE kjøkkeninnredning. Du kan som tilvalg velge den innredning du ønsker.

Bad:
På bad leveres hvite badromsplater med flismønster. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. 100 cm line med skuff, speil og dusjvegger er inkludert. Leveres fra Bademiljø.

Bod / vaskerom:
I Ta2-boliger leveres bod/vaskerom med ferdigmalter plater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. Enkel belysning i alle rom er inkludert. Også utebelysning.

Tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Vedovn Mondo 1 i stue. varmekabler stove gang, og bad

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Uteområde:
Gruset tun med sandkum, øvrig stedige masser .

Utepanel:
Huset leveres utvendig grunnet og et mellomstrøk i fargen mørkegrå 9937.

Generelle forhold

"Tellus" en liten perle fra BoligPartner. Boligene er vertikaldelt, på ett plan og har et moderne uttrykk. Hver boenhet har et bruksareal på 83m2 og inneholder kombinert stue og kjøkken, 2 eller 3 soverom - du bestemmer selv. Du får også med utvendig bod - kjempelurt!

Langhogane, 6847 VASSENDEN

Loading map...
Les mer om nabolaget