Øvre Norstranda-Stor tomt-1 til 4 soverom-Verdt å kike på !

Øvre Nordstranda, 6823 SANDANE

Pris

kr 4 710 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 710 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 202 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Din Bustad AS
6770 Nordfjordeid
nordfjordeid@boligpartner.no
Tlf: 969 04 788

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Sentralt, Fiskemulighet

Beliggenhet

Tomta på 1111kvm ligg flott til på nordsida av Gloppefjorden med utsikt utover fjord og fjell. Det er kort veg til E 39 og 7min. til sandane sentrum og ca 30min til Eid.

Beskrivelse av boligen

Midtgaard er ein flott familiebustad som er lett å like på grunn av den smarte planløysinga. Huset med valmtak er tilpassa skrå tomt, og underetasjen har ein alternativ inngang via sportsboda.
1. etasje innehelde bad, soverom, ei stor stove med plass til fleire sitjegrupper. Dør ut til en stor og delvis overbygd uteplass med nydeleg utsikt. l Kjøkkenet er adskilt med god plass til eit kjøkkenbord. Underetasjen rommar to soverom, bad, bod og ei koseleg tv-stove – som alternativt kan bli eit fjerde soverom.

Bustaden har eit BRA på 202kvm. 37kvm av dette er utvendig BRA som overbygd veranda og inngangsparti.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører vert levert som kvitmalte heiltre dører frå Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforingar leverast kvitmalt. I nostalgi-serien vert det levert døra ”Ola 4”.

Vindu:
I samtlege husseriar vert det levert 3-lags vindauger med superenergiglas med argongass frå Norgesvinduet. Vindauga er barne- og tjuverisikre. Vindauger, karm og utforingar vert levert kvitmalt. Velux leverer vedlikehaldsfrie takvindauger med 3-lags sikkerhetsglas til våre bustader.

Vegger og himling:
Ferdig behandla produkt

Gulv:
laminat, flis og belegg

Listverk:
Til alle bustadrom vert det levert fabrikkmalte kvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og golv. I nostalgi-serien vert det levert profilert listverk. Sparkling og maling av spikerhol i listerverk må påregnast

Trapper:
Stryntrappa leverar kvalitetstrapper til våre bustader. Trapp vert levert med forskriftsmessig rekkverk eller handrekke på begge sider. I nostalgi-serien vert det levert fabrikkmalt trapp i kvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Boligpartner har avtale med Norema og Sigdal vedrørande kjøkken og garderobe innredning.

Bad:
På bad vert det levert baderomsplater. Utstyr leverast i henhold til 1:100-teikning for den enkelte bustad, som for eksempel servantar, gulvmonterte toalett, ettgreps blandebatteri til servantar, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan dusjveggar og baderomsinnredning med speil leverast

Vaskerom:
I nostalgi-serien vert det levert baderomsplater på vaskerom. På vaskerom leverast utstyr i henhold til 1:100-teikningane. Teikningane inkludera vanlegvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsberedar, sentralstøvsugar og skyllekar med eitgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det vert lagt opp til skjult elektrisk anlegg med brytarar og kontakter i kvit utførelse. Automatsikringar, hovedsikring og målarar i eige sikringsskap. Antall punkt vert levert i henhold til den gjeldande standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettast saman med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det vert levert opplegg for telefon, breibånd og TV. Kjøpar står sjølv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det vert levert balansert ventilasjonsanlegg med høgeffektiv varmegjenvinnar. Frisk, forvarma og rensa luft tilførast oppholdsrom. Anlegget skal være i kontinuerleg drift og syte for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming er vedovn klar til bruk og varmekablar på bad/vask, bad og vaskerom.

Isolasjon:
Ytterveggar i bustaden er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isolerast med 400 mm mineralull og innerveggar mellom bustadrom isolerast med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er meint som en orientering om byggeprosjektet og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga av bebyggelsen. Alle opplysningar er derfor gjeve med forbehold om at utbyggjer kan foreta mindre endringar viss dette skulle vise seg naudsynt eller ynskjeleg. Illustrasjonar og planteikningar som er benytta i prospektet kan avvike fra virkeleg bygg. 1:100-teikningar og prosjektets beskrivnad går framfor dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Adkomst via privat veg. Parkering på eiga tomt

Øvre Nordstranda, 6823 SANDANE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger