Sandane- Øvre Nordstranda

Sandane- Øvre Nordstranda

Øvre Nordstranda, 6823 SANDANE

Pris

kr 2 514 300,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 514 300,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Din Bustad AS
6770 Nordfjordeid
nordfjordeid@boligpartner.no
Tlf: 969 04 788

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Turterreng, Aircondition/ventilasjon, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Fiskemulighet

Beliggenhet

Tomtene ligger flott til på nordsida av Gloppefjorden med utsikt utover fjord og fjell. Det er kort veg til E 39 og 7min. til sandane sentrum og ca 30min til Eid

Beskrivelse av boligen

Din Bustad ynskjer å bidra til etablering i Gloppen. I dette tilfellet kan vi tilby flotte bustader på solsida i Gloppen. Her er det fantastisk utsikt utover fjord og fjell i rolege omgjevnader

Din Bustad har valgt en av fleire husmodellar som passar til tomta og prisa den etter vår standard beskrivelse. Dette betyr at bl.a tomtekost og opparbeiding kjem i tillegg. Kunden kan velje husmodell og gjere endringar etter ynskje i lag med våre dyktige arkitektar.

Vi skreddarsyr husleveransen til deg alt etter kor mykje du ynskjer å gjere.

Assisi:
Med inngangsmoglegheit på begge plan er Assisi en tilpassingsdyktig bustad for dei fleste skrå- tomter. 1. etasjen har en open kjøkken- og stoveløysning på dryge 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjer dette til en tilgjengeleg bustad. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stova i denne etasjen kan brukast til et femte soverom, viss ynskjeleg. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører vert levert som kvitmalte heiltre dører frå Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforingar leverast kvitmalt. I Moderne-serien vert det levert døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlege husseriar vert det levert 3-lags vindauger med superenergiglas med argongass frå Norgesvinduet. Vindauga er barne- og tjuverisikre. Vindauger, karm og utforingar vert levert kvitmalt. Velux leverer vedlikehaldsfrie takvindauger med 3-lags sikkerhetsglas til våre bustader.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien vert det levert ubehandla gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegg i alle bustadrom.

Gulv:
Golv inngår ikkje i Boligpartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velje golv etter eget ynskje.

Listverk:
Til alle bustadrom vert det levert fabrikkmalte kvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og golv. I Moderne-serien vert det levert golvlist og gerikt i utførelse 12 x 58 avrunda. Sparkling og maling av spikerhol i listerverk må påregnast

Trapper:
Stryntrappa leverar kvalitetstrapper til våre bustader. Trapp vert levert med forskriftsmessig rekkverk eller handrekke på begge sider. I Moderne-serien vert det levert fabrikkmalt trapp i kvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Boligpartner har avtale med Norema og Sigdal vedrørande kjøkken og garderobe innredning.

Bad:
På bad vert det levert rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leverast i henhold til 1:100-teikning for den enkelte bustad, som for eksempel servantar, gulvmonterte toalett, ettgreps blandebatteri til servantar, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan dusjveggar og baderomsinnredning med speil leverast

Bod / vaskerom:
I Moderne-serien vert det levert ubehandla gipsplater på bad/vaskerom. Som tilval kan kvit, slett baderomspanel leverast. På vaskerom leverast utstyr i henhold til 1:100-teikningane. Teikningane inkludera vanlegvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsberedar, sentralstøvsugar og skyllekar med eitgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det vert lagt opp til skjult elektrisk anlegg med brytarar og kontakter i kvit utførelse. Automatsikringar, hovedsikring og målarar i eige sikringsskap. Antall punkt vert levert i henhold til den gjeldande standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettast saman med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det vert levert opplegg for telefon, breibånd og TV. Kjøpar står sjølv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det vert levert balansert ventilasjonsanlegg med høgeffektiv varmegjenvinnar. Frisk, forvarma og rensa luft tilførast oppholdsrom. Anlegget skal være i kontinuerleg drift og syte for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre bustader veljast av tiltakshavar, og inngår ikkje i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Ytterveggar i bustaden er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isolerast med 400 mm mineralull og innerveggar mellom bustadrom isolerast med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er meint som en orientering om byggeprosjektet og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga av bebyggelsen. Alle opplysningar er derfor gjeve med forbehold om at utbyggjer kan foreta mindre endringar viss dette skulle vise seg naudsynt eller ynskjeleg. Illustrasjonar og planteikningar som er benytta i prospektet kan avvike fra virkeleg bygg. 1:100-teikningar og prosjektets beskrivnad går framfor dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Via privar veg

Øvre Nordstranda, 6823 SANDANE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger