Stor innhaldsrik tomannsbustad med fantastisk utsikt.

Storevik Eikefjord, 6940 EIKEFJORD

Pris fra

kr 4 195 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 169 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 5

Gå til salgskontor

Sunnfjord Bygg AS
6800 Førde
terje.gronfur@boligpartner.no
Tlf: 909 42 138

Last ned

Situasjonsplan Eikefjorden

Ferdigstillelse

Sommeren 2019

Fremdrift

Bygging er godt igang.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Strandlinje, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse


BoligPartner ser frem til å ferdigstille de siste to leilighetene av totalt 6 leiligheter. Med svært gode tilbakemeldinger.
Er dette ditt nye hjem?

Beliggenhet

Storevik ligg perfekt til for deg som vil leve sentrumsnært i Eikefjord . Bur du her, vaknar du opp til ei majestetisk utsikt over fjorden og fjella, og likevel er Eikefjord sentrum berre ein rask spasertur unna.

2-mannsboligen ligg på ei skrånande tomt som sikrar deg fantastisk utsikt, same kva for ei av de 2 leilegheitene du fell for. Her er det berre å ta på seg fjellskoa, så lokkar opplevingsrike toppturar eller skogsturar på deg rett utanfor inngangsdøra. Ekefjord er òg staden for deg som drøymer om rolege morgonstunder og harmoniske ettermiddagar der du har tid til å nyte sola. Her er solforholda heilt optimale. Det er kort avstand til ny skule og barnehage. Eikefjord ligg midt mellom Førde og Florø, bare en kort kjøre tur på 20 min i begge retninger. Berre er 3 minutts gonge unna, ligg båthavna med tilhøyrande badestrand og ballaktiviteter.

Innhold

Romsleg tomansbustad på 169 m2 BRA, med carport og fantastisk utsikt du kan nyte fra hele to takoverbygde terasser.
3 etasjer med fem soverom, eller flere stuer istedenfor. stort rom i underetasjen som kan brukes til trim rom. Du bestemmer selv.

Standard

Boligen leveres bl.a. med følgende:

- Vedovn Mondo 2 i stue
- Ferdigmalte plater på vegger
- Ferdigmalte trefiberpanel i himling
- 1 stav pergo laminatgulv i alle tørre rom
- JKE kjøkkeninnredning, mulig å bestemme innredning (tilvalg).
- Bad har fliser på gulv, vegghengt toalett, bua dusjvegger og line møbler fra Bademiljø.


Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Ta2-boligene leveres døra ”Hvit glatt”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Ta2 leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og 3-stav ferdigmalte plater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Det legges pergo laminat New England plank i alle tørre rom. Flis på bad, bod/vask i plan 1 og 2

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Ta2-boliger leveres det fabrikkmalt kvit furutrapp og Værbit grå lasur i trinn.


Kjøkken:
JKE Design leverer kjøkkeninnredning type Manilla kvit til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres hvite badromsplater med flismønster. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres fra Bademiljø

Bod / vaskerom:
Bod/vaskerom leveres med med ferdigmalter plater på vegg. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd . Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Oppvarming med varmekabler på bad/vaskerom og vedovn type Mondo 2 i stove. Ellers bestemmer dere hvilke øvrig oppvarming dere ønsker.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

Boligen leveres med et mellomstrøk på utvendig panel. Enklere blir det ikke.
Dokumentavgift på kun kr. 6222,- Her sparer du masse penger sammenlingnet med bruktmarked.

Storevik Eikefjord, 6940 EIKEFJORD

Loading map...
Les mer om nabolaget