Gravdalsholten i Førde. 3 moderne tomannsboliger med carport, 3-4 soverom.

Gravdalsholten 1, 6800 FØRDE

Pris fra

kr 3 650 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 136 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

Sunnfjord Bygg AS
6800 Førde
terje.gronfur@boligpartner.no
Tlf: 909 42 138

Ferdigstillelse

Ta kontakt

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Gravdalsholten er et prosjekt vi gleder oss til. Her er alle forutsetninger for å etablere et nytt og velfungerende byggefelt. BoligPartner Førde bygger her 3 tomannsboliger, så her vil det være 6 flotte leiligheter, 6 flotte muligheter!

Beliggenhet

Panoramautsikt bare 5 min fra Førde sentrum.
God og enkel tilkomst. Å bo i høgden, gir god utsikt og følelse av frihet, du kommer litt vekk fra støy, samtidig er du ikke langt ifra alle sentrumfasiliteter. Dette blir et nytt byggefelt med masse muligheter!
og gode turmuligheter rett utenfor døra.

Innhold

Lengt er en spennende tomannsbolig over to plan. Med sin smarte planløsning og romslige, sosiale soner sikrer denne boligen deg stor plass til å samle familie og venner.

Lengt er en attraktiv tomannsbolig som er tilpasset flate tomter. Hovedinngangen er i første etasje. Fra gangen er det direkte inngang til moderne bad, noe som er veldig praktisk. Videre ledes du inn til boligens hjerte - et meget romslig kjøkken- og stueområde. Her kan du samle familie og venner rundt langbordet. I loftsetasjen finner du tre soverom, to praktiske boder og et kombinert bad/vaskerom.

Breim er en stor tomannsbolig over to plan. Boligen har en funksjonell planløsning som sikrer deg hele fire soverom og biloppstillingsplass i direkte nærhet til inngangsdøren.

Tomannsboligen Breim tilby arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass. Dette er en bolig du blir stolt av.

Tomannsboligen Linde er tilpasset skrå tomter og har hovedinngangen i sokkel-etasjen. Leilighetene er på 111 kvadratmeter, har tre soverom, et bad og innvendig bod.

De smarte leilighetene i Linde er godt tilpasset en småbarnsfamilie. På hovedplanet finner man et stort allrom med kjøkken og romslig stueløsning. Fra stuen er det direkte utgang til overbygget terrasse.

Boligene kan tilpasses etter behov.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit lett glatt" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres Huntonit veggplater med microfuge, gir platen en minimal fuge
Kunden kan òg velge å forandre innvendige overflater. En prisdifferanse vil da forekomme.

Gulv:
Laminatgulv eller parkett. Du bestemmer!

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres fabrikklakkert hvit furutrapp som standard.

Kjøkken:
JKE leverer egenprodusert kjøkkeninnredning til boligen.
Du står likevel fritt til å velge og oppgradere til det kjøkkenet du ønsker.

Bad:
Vegger leveres hvite slette baderomsplater i moderne utførelse som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegg hengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Buede dusjvegger og bademorsinnredning med speil leveres fra Bademiljø - Line.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høy effektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Det leveres stålpipe og ovn av type Mondo 2. Varmekabler i gulvet på bad og entre/gang

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Tomt 1. Breim 3.650.000,-
Tomt 2. Breim 3.795.000,-
Tomt 3. Breim 3.895.000,-

Her vil det være muligheter for tilpasninger og forandringer. Ta kontakt!

Gravdalsholten 1, 6800 FØRDE

Loading map...
Les mer om nabolaget