Leilegheit A(solgt) eller B (Oppe)

Golvsengane, 6770 NORDFJORDEID

Pris

kr 2 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 950 000,-
  • Boligtype Apartment
  • Bruksareal (BRA): 76 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Din Bustad AS
6770 Nordfjordeid
nordfjordeid@boligpartner.no
Tlf: 969 04 788

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Din Bustad AS er ein aktør som byggjer hus, leiligheiter og hytter i heile Nordfjord. Vi har lang erfaring innan bustadprosjekt og har eigen byggeleiar og tømrarar.
På Golvsengane ynskjer vi å byggje ein 4-mannsbustad med tilhøyrande carport og sportsbod. Her er det nokre få tilvalg som må gjerast, så er leiligheitene klare til innflytting.

Beliggenhet

Bustaden ligger svært sentralt og solrikt til på Golvsengane, med kort veg til alle skular, barnehage og fritidsaktivitetar. Det er etablerte gangveiar til sentrum.

Det vert hageområde både mot sør, vest og aust som kan bearbeidast etter kjøparane sitt ynskje.
Carportane vil få ein skjermande effekt og legg til rette for gode uteområder

Beskrivelse av boligen

Orion er en firemannsbolig for skrå tomter. Her er det mulig med inngang både oppe og nede, noe som gjør at dette er en meget fleksibel bolig.

Orion er en populær bolig, og gjerne spesielt hos våre unge boligkjøpere. Her får du alt du ønsker deg og fleksibiliteten om du trenger to eller tre soverom. Leilighetene i Orion har utgang til en hyggelig og lun uteplass. I tillegg har boligene praktisk bodplass og lyse, innbydende oppholdsrom.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Golvsengane, 6770 NORDFJORDEID

Loading map...
Les mer om nabolaget