Haugen - Enebolig - Moglegheit for husbanfinansiering til 1,49% nom.! - tomt på 1229kvm er inkludert

Haugen - Enebolig - Moglegheit for husbanfinansiering til 1,49% nom.! - tomt på 1229kvm er inkludert

Haugen, 6770 NORDFJORDEID

Pris

kr 3 580 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 580 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 114 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Din Bustad AS
6770 Nordfjordeid
nordfjordeid@boligpartner.no
Tlf: 969 04 788

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Aircondition/ventilasjon, Barnevennlig

Beliggenhet

Haugen ligger sentralt i Eid kommune og Nordfjord. Det er flere som pendler til Vågsøy, Sandane og Stryn.
Boligen er plassert i tilknyting til Åsen boligfelt, som ligger 6min. kjøring frå Eid sentrum. Tomten ligger skjermet til med utsikt til fjell og fjord. Tomten er barnevenlig med grøntareal/leikeareal i umiddelbar nærhet. Det er etablerte gangveier til skole, barnehage og idrettsanlegg.

Beskrivelse av boligen

Det enkle, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet. De tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue- og kjøkkenløsning på nesten 50 kvadratmeter, ligger som perler på en snor. Stua har plass til både sofagruppe og tv-krok, og både terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ubehandlede sponplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, tørre rom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – Her får du med en kjøkkenpakke til verdi av inkl.mva.kr. 65.000,-

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger leveres. Det følger med baderomsinnredning til en verdi av inkl. mva. kr. 10.000,-

Bod, sportsbod, gang,entre, soverom og stue:
I Nostalgi-serien leveres ubehandlede sponplater.

Utvendig leveranse

Tomt:
Tomtepris er inkludert. Dokumentavgift på 2,5% ,tilknytningsavgifter og omkostninger ved tomtekjøpet kommer i tillegg.

Grunn og terrengarbeid:
Grunnarbeid er inkludert. Det er lagt til rette på tomten for bygging av dobbelgarasje.

Betongarbeid:
Leveres isolerte ringmurselement, punktfundament for søyler ved terrasse, golvstøyp, markisolasjon rundt ringmur, støypt platting ved inngangsparti.

Rørleggerarbeider:
Komplette bunn og stikkledninger i byggegruben. Utv. stakepunkt, stengekrane og jordingsmuffe. Innvendig etter vår leveransebeskrivelse

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. I dette prosjektet leveres 69 punkt, noby brannvarsler med sentral, teknisk pakke og varmekabler entre, bad/vask og sportsbod. Jording og nødvendige trekkerrør følger med.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Leveres varmekabler i entre, bad/vask og sportsbod. Vedovn type contura 810 klar til bruk

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tilbud med 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelt

Generell info:
Vi landmåler tomten for ideel plassering av boligen, vi leverer 5 års garanti i.h.t boligoppføringsloven og forsikring i byggeperioden. Egen byggeleder som koordinerer byggeprosessen. Dokumentavgift for kjøp av tomten og tilknytingsavgifter kommer i tillegg

Adkomst

Via felles veg

Haugen, 6770 NORDFJORDEID

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger