Illustrasjon av modell V-5
Storøyvegen 120, 5583 VIKEDAL

STORØYNÅ HYTTEFELT! AVTAL VISNING MED GRUNNEIER LØRDAG/SØNDAG

Pris

kr 4 490 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Storøyvegen 120
5583 VIKEDAL

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

V5 har en spennende planløsning der rommene arkitektonisk er satt sammen på en måte som gjør opplevelsen innendørs både lun og nesten litt magisk. Velkommen inn i rom som virkelig åpner opp for kreativ innredning og personlig stil.

V5 er virkelig hytte i ordets rette forstand. Lune kroker, store vinduer verdig enhver utsikt, optimale sosiale soner og mulighet for godt med sengeplasser. Spisestuen er stor og luftig, og stuen har plass til flere sittesoner. En innendørs bod gjør oppbevaringen praktisk og enkel og de to hovedsoverommene finner du også her på bakkeplan. Et flerbruksrom gir deg muligheten til å fylle hytta med det du ellers har behov for. Et ekstra soverom kanskje?
I 2. etasje finner du en stor og romslig hems som kan tilby flere sengeplasser, TV-stue eller spillerom?

Beliggenhet

Ved sjøen. Storøynå hyttefelt - her kan livet nytes sommer som vinter!

Parkering

2 stk parkeringsplasser på egen tomt

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.