STORØYNÅ HYTTEFELT - *KJØKKENKAMPANJE*

Storøyvegen 120, 5583 VIKEDAL

Pris

kr 3 495 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 495 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Boligpartner Stavanger
4313 Sandnes
stavanger@boligpartner.no
Tlf: 481 11 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Ved sjøen

Beskrivelse av boligen

V2 er en utvidet modell sammenliknet med V1. Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter. Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.

Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom – fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom.

Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 40 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 74
Tilleggsareal utvendig: 12,1
Totalt bruksareal: 86,1
Bebygd areal (BYA): 87

Parkering

2 stk parkeringsplasser på egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Storøyvegen 120, 5583 VIKEDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Boligpartner Stavanger