STORØYNÅ HYTTEFELT - *KJØKKENKAMPANJE*

Storøyvegen 120, 5583 VIKEDAL

Pris

kr 3 295 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 295 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontor

Boligpartner Stavanger
4313 Sandnes
stavanger@boligpartner.no
Tlf: 481 11 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Ved sjøen

Beskrivelse av boligen

V1 gir et lite fotavtrykk på tomten, og åpner opp for en kreativ og kanskje minimalistisk innredning for maksimal komfort. Hvordan hytta skal brukes, ønsker vi at skal være opp til deg. Våre arkitekter har skapt løsninger som er dimensjonert til å romme mye – akkurat hva bestemmer du.
Inngangspartiet til V1 er romslig med en god garderobeplass. Takhøyden på over fire meter og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i hyttas største oppholdsrom. Du finner et stort og godt bad samt et større soverom som kan innredes på forskjellige måter. Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 30 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet, enten dette er soveplass til gjester eller generell lagringsplass. Ditt valg.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 51
Tilleggsareal utvendig: 12,
Totalt bruksareal: 63,1
Bebygd areal (BYA): 75

Parkering

2 stk parkeringsplasser på egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Storøyvegen 120, 5583 VIKEDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Boligpartner Stavanger