Illustrasjon av fasade-Savoia
Myrbakken 2, 5563 FØRRESFJORDEN

Eneboligen Savoia - Din drøm i Førresfjorden?

Pris

kr 4 590 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    158 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Myrbakken 2
5563 FØRRESFJORDEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen


Velkommen til Myrbakken 2 en flott boligtomt med solrik og ettertraktet beliggenhet. Området er populært med nærhet til sentrum og fjorden. Svært barnevennlig beliggenhet med barnehage og skole i nærheten. Svært pendlervennlig med gangavstand til buss og korte avstander til Raglamyr, Haugesund sentrum, Aksdal og sørover mot Stavanger.

-Barnevennlig nabolag
-Gode oppvekstvilkår
-Barneskole
-Ungdomsskole
-Det er klargjort for fiber
-Barnevennlig beliggenhet
-Barnehage ligger ca. 700 kvm fra tomta --Tomten er avsatt til boligbygging i kommunens reguleringsplan

Om boligen

Eneboligen Savoia er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta. Den er meget fleksibel og kan bygges med både 3 og 4 soverom evnt. egen TV-stue i 1. etg. om du ønsker det. Kanskje den også må speilvendes? Alle disse tilpassingene tar vi sammen med deg som kunde før bygging slik at den blir akkurat slik du vil ha den! Ekstra kostnader for endringer kan tilkomme.

Savoia er en ideell bolig for deg som liker luft, komfort og luksus. 1. etasje har tre gode soverom, bad, vaskerom og innvendig bod. Så godt som hele 2. etasje er viet kjøkken og stue i en åpen løsning med utgang til en fantastisk terrasse med pergola. Herfra har du utsikt i hele tre himmelretninger. Savoia har carport og sportsbod integrert i bygningskroppen.

Innvendige overflater
Dører:
Innvendige dører leveres slette hvitmalte fra kloppen trevare. Karm og MDF-foringer leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres malte i farge svart. Utforinger i hvitmalt MDF.

Tak og vegger:
Tak har 60x120 cm hvitmalte takplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard. Se egen beskrivelse for våtrom.

Gulv:
Bad, entré og vaskerom leveres med 30x60 cm fliser på gulv. Bad med tilhørende mosaikkflis i dusjsone og sokkelflis. Øvrige rom leveres med flott 3-stav eikeparkett, hvitlasert. Sportsbod leveres med ubehandla betonggulv.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 15x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Nydelig trapp iht. tegning type Horisont fra Stryntrappa med stålspiler. Trappevanger og håndrekke leveres hvitmalt. Trinn i hvitlasert eik med barnesikring.

Kjøkken / Bad / Vaskerom
Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning fra Norema med god skapplass ihht. egen kjøkkentegning. Mange muligheter i forskjellige fronter og benkeplater.

Bad:
Vegger leveres med baderomsplater med flismønster type Fortissimo 2094-F01 S white som standard. Baderomsseksjon med to skuffer og speil med lys. Vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode.

Vaskerom:
Slette hvite baderomsplater på vegger og opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming
Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400-2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Belysning:
Enkel taklampe i alle rom unntatt i kjøkken/stue. LED-stripe under overskap på kjøkken.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV type cat.5/6 i stue. Kjøper står selv for bestilling og tilkopling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Vedovn i kjøkken/stue og varmekabler i entré, bad og vaskerom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Uteområde:
Gårdsrom gruses og grøntarealer leveres med maskinplanert stedlig/tilkjørt jord.

Innhold

1. etasje:
3 store soverom, det ene med utgang direkte til hagen. Soverommene har god garderobeplass. Bad og eget vaskerom. Bod/teknisk og entré med praktisk garderobeplass. Utvendig sportsbod og carport

2. etasje:
Luftig kjøkken/stue med ekstra takhøyde på 2,7m. Bad og gang (som gjerne kan integreres i badet ved behov). Mulighet for et ekstra soverom evnt. kontor.

Standard

Boliger fra BoligPartner har samme gode standard enten det er en stor herskapelig villa eller en koselig liten leilighet. Alle våre boliger bygges bl.a. med 25cm. isolasjon i yttervegger, 40cm. i yttertak og med ekstra fokus på god vindtetting som vil minimere oppvarmingsbehovet i boligen.

I denne boligen har vi gjort følgende valg som vi vet mange vil sette pris på:
- Ekstra takhøyde, opp til 2,7m.
- Nydelig trapp med stålspiler og hvitlaserte eiketrinn fra Stryntrappa
- Hvitlasert 3-stav eikeparkett
- 60x30cm. fliser på gulv i våtrom
- Flott moderne kjøkken fra Norema med overskap til tak og mange fargemuligheter på fronter og benkeplate.
- Trendy svarte ytterdører og vindu

Parkering

På egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vedovn i stue/kjøkken og varmekabler i gulv i våtrom og entré.

Overtakelse

Etter avtale med selger

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten vil planeres flat i avtalt høyde før bygging

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.