Illustrasjon av bolig som er prosjektert på tomten, kan unnvike fra virkelighet
Myrbakken 2, 5563 FØRRESFJORDEN

Moderne enebolig på flott tomt i Førresfjorden!

Pris

kr 4 790 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    176 m2
  • Soverom
    5
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Myrbakken 2
5563 FØRRESFJORDEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Velkommen til Myrbakken 2 en flott boligtomt med solrik og ettertraktet beliggenhet. Området er populært med nærhet til sentrum og fjorden. Svært barnevennlig beliggenhet med barnehage og skole i nærheten. Svært pendlervennlig med gangavstand til buss og korte avstander til Raglamyr, Haugesund sentrum, Aksdal og sørover mot Stavanger.

-Barnevennlig nabolag
-Gode oppvekstvilkår
-Barneskole
-Ungdomsskole
-Det er klargjort for fiber
-Barnevennlig beliggenhet
-Barnehage ligger ca. 700 kvm fra tomta

Om boligen

Eneboligen Amarone er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta. Den har i utgangspunktet alt en storfamilie kan ønske seg men vi tilpasser den gjerne slik at den blir 100% slik du vil ha den og kanskje den også må speilvendes for å passe optimalt på tomta? Alle tilpassingene tar vi sammen med deg som kunde før bygging slik at den blir akkurat slik du vil ha den! Ekstra kostnader for endringer kan tilkomme.

Amarone har et funkis-inspirert ytre og et romslig, praktisk indre. Denne boligen kan lett tilpasses på flate tomter. Her får du to fulle etasjer, hvor takhøyden er opptil 2,6 meter i 1. etasje. Boligen har bad i hver etasje og til sammen fem soverom og et smart walk-in closet. På hovedplanet finner du separat kjøkken, romslig stue med ildsted og utgang til overbygd uteplass. I 2. etasje er det i tillegg etablert en stor takterrasse med pergola – skapt for late sommerdager. Utvendig sportsbod må etableres.

Innvendige overflater
Dører:
Innvendige dører leveres slette hvitmalte fra kloppen trevare. Karm og MDF-foringer leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres malte i farge svart. Utforinger i hvitmalt MDF.

Tak og vegger:
Tak har 60x120 cm hvitmalte takplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard. Se egen beskrivelse for våtrom.

Gulv:
Bad, entré og bod leveres med 30x60 cm fliser på gulv. Bad med tilhørende mosaikkflis i dusjsone og sokkelflis. Øvrige rom leveres med flott 3-stav eikeparkett, hvitlasert.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 15x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Nydelig trapp iht. tegning type Horisont fra Stryntrappa med stålspiler. Trappevanger og håndrekke leveres hvitmalt. Trinn i hvitlasert eik med barnesikring.

Kjøkken / Bad / Vaskerom
Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning fra Norema med god skapplass ihht. egen kjøkkentegning. Mange muligheter i forskjellige fronter og benkeplater.

Bad:
Vegger leveres med baderomsplater med flisemønster type Fortissimo 2094-F01 S white som standard. Baderomsseksjon med to skuffer og speil med lys. Vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode. Opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming
Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400-2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Belysning:
Enkel taklampe i alle rom unntatt i kjøkken og stuer. LED-stripe under overskap på kjøkken.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV type cat.5/6 i begge stuene. Kjøper står selv for bestilling og tilkopling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Vedovn i stue i 1. etg. og varmekabler i entré og begge bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Uteområde:
Gårdsrom gruses og grøntarealer leveres med maskinplanert stedlig/tilkjørt jord.

Innhold

1. etasje:
Kjøkken/stue med vedovn og utgang til egen hage. Stort soverom med inngang til eget bad. Bad har mulighet for dobbel vask og opplegg for vaskemaskin. Bod/teknisk og entré med praktisk garderobeplass.

2. etasje:
Romslig TV-stue med utgang til takterrasse. Bad med mulighet for badekar og opplegg for vaskemaskin. 4 soverom hvorav det ene med walk-in-closet.

Standard

Boliger fra BoligPartner har samme gode standard enten det er en stor herskapelig villa eller en koselig liten leilighet. Alle våre boliger bygges bl.a. med 25cm. isolasjon i yttervegger, 40cm. i yttertak og med ekstra fokus på god vindtetting som vil minimere oppvarmingsbehovet i boligen.

I denne boligen har vi gjort følgende valg som vi vet mange vil sette pris på:
- Ekstra takhøyde, opp til 2,6m.
- Nydelig trapp med stålspiler og hvitlaserte eiketrinn fra Stryntrappa
- Hvitlasert 3-stav eikeparkett
- 60x30cm. fliser på gulv i våtrom
- Flott moderne kjøkken fra Norema med overskap til tak og mange fargemuligheter på fronter og benkeplate.
- Trendy svarte ytterdører og vindu

Parkering

På egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vedovn i stue og varmekabler i gulv i bad og entré

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten vil planeres flat i avtalt høyde før bygging

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.