Illustrasjon av bolig, kan avvike fra virkeligheten
Myrbakken 2, 5563 FØRRESFJORDEN

FØRRESFJORDEN – FLOTT ENEBOLIG PÅ UTSIKTSTOMT!

Pris

kr 3 950 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    149 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Myrbakken 2
5563 FØRRESFJORDEN

Loading map...

Kort om eiendommen

Velkommen til en trygg visning:
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Myrbakken 2 en flott boligtomt med solrik og ettertraktet beliggenhet. Området er populært med nærhet til sentrum og fjorden. Svært barnevennlig beliggenhet med barnehage og skole i nærheten. Svært pendlervennlig med gangavstand til buss og korte avstander til Raglamyr, Haugesund sentrum, Aksdal og sørover mot Stavanger.

-Barnevennlig nabolag
-Gode oppvekstvilkår
-Barneskole
-Ungdomsskole
-Det er klargjort for fiber
-Barnevennlig beliggenhet
-Barnehage i umiddelbar nærhet

Tomt er avsatt til boligbygging i kommunens reguleringsplan

Om boligen

Husbank:
Praktisk enebolig med gjennomtenkte gode løsninger med alle hovedfunksjoner som stue/kjøkken, soverom og bad på inngangsplan. Dette gjør det mulig å kunne søke Husbanken om lån til meget gunstige rente- og nedbetalingsvilkår.

For kjøper som kommer tidlig inn i prosjektet vil det være mulig å tilpasse både planløsning og overflater slik at den blir akkurat slik du ønsker! Ekstra kostnader for endringer kan tilkomme.

Innvendige overflater
Dører:
Innvendige dører leveres slette hvitmalte fra kloppen trevare. Karm og MDF-foringer leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres malte i farge svart. Utforinger i hvitmalt MDF.

Tak og vegger:
Tak har 60x120 cm hvitmalte takplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard. Se egen beskrivelse for våtrom. Andre plater kan velges (f.eks. gipsplater som sparkles og males) mot tillegg.

Gulv:
Bad, entré og bod i 1. etg. leveres med 30x60 cm fliser på gulv. Bad med tilhørende mosaikkflis i dusjsone og sokkelflis. Øvrige rom leveres med flott 3-stav eikeparkett, hvitlasert. Sportsbod leveres med ubehandla betonggulv.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 15x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Nydelig trapp iht. tegning type Horisont fra Stryntrappa med stålspiler. Trappevanger og håndrekke leveres hvitmalt. Trinn i hvitlasert eik med barnesikring.

Kjøkken / Bad / Vaskerom
Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning fra Norema med god skapplass ihht. egen kjøkkentegning. Mange muligheter i forskjellige fronter og benkeplater.

Bad:
Vegger leveres med baderomsplater med flismønster type Fortissimo 2094-F01 S white som standard. Baderomsseksjon med to skuffer og speil med lys. Vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode. Opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming
Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400-2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Belysning:
Enkel taklampe i alle rom unntatt i kjøkken/stue. LED-stripe under overskap på kjøkken.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV type cat.5/6 i stue og TV-stue. Kjøper står selv for bestilling og tilkopling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Vedovn og varmekabler i entré og bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Uteområde:
Gårdsrom gruses og grøntarealer leveres med maskinplanert stedlig/tilkjørt jord.

Innhold

1. etasje:
Kjøkken/stue med vedovn og utgang til egen hage. Foreldresoverom med tilhørende walk-in-closet, bad, bod og romslig entré. Utvendig sportsbod.

2. etasje:
Loftstue med skrå himling og ekstra takhøyde. Bad, 3 soverom og stor bod som også kan brukes til kontor evnt. gjesterom.

Standard

Boliger fra BoligPartner har samme gode standard enten det er en stor herskapelig villa eller en koselig liten leilighet. Alle våre boliger bygges bl.a. med 25cm. isolasjon i yttervegger, 40cm. i yttertak og med ekstra fokus på god vindtetting som vil minimere oppvarmingsbehovet i boligen.

I denne boligen har vi gjort følgende valg som vi vet mange vil sette pris på:
- Nydelig trapp med stålspiler og hvitlaserte eiketrinn fra Stryntrappa
- Hvitlasert 3-stav eikeparkett
- 60x30cm. fliser på gulv i våtrom
- Flott moderne kjøkken fra Norema med overskap til tak og mange fargemuligheter på fronter og benkeplate.
- Trendy svarte ytterdører og vindu
- Royalimpregnert svart terrasserekkverk

Beliggenhet

I etablert boligområde

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig

Parkering

På egen grunn

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vedovn i stue/kjøkken og varmekabler i gulv

Overtakelse

Etter avtale med selger

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.